Oyungezer Özel League Of Legends Dergisini Bulamayanların Dikkatine

Size bir haberimiz var.

Öncelikle Oyungezer Özel League of Legends sayısına göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.

Farkındayız ki, birçok okuyucumuz dergileri bulmakta zorlanıyorlar. Bunun en büyük sebebi de, dergilerin hızla tükeniyor olması. Bu konuda da size bir imkân sunuyoruz.

Elimizde bulunan sınırlı sayıdaki dergileri sizlere ulaştırmak istiyoruz. Derginin kendisi 10 TL, size ulaşması gereken bedel de çalıştığımız kargo firması tarafından (MNG) 5 TL olarak belirtildiği için, 15 TL’ye mâl olacak bu sayılar.

Bunun için yapmanız gerekense, aşağıdaki formu doldurarak bilgilerinizi bize ulaştırmak. Sizden aldığımız bilgileri 30 Aralık 2013 tarihinde mesai saatinden itibaren değerlendirmeye alacak ve sizlere telefon veya mail ile ulaşacağız. O nedenle, forma girdiğiniz telefon ve maillerin ulaşılabilir olması çok önemli.

Gerekli havale bilgileri size ulaştırdıktan sonra bir gün içinde havale yapan okuyucularımıza dergilerini kargolayacağız. Yılbaşı tatili sebebiyle bir gecikme olsa da, hafta sonu olmadan ellerine ulaşması için elden geleni yapacağız.

Tekrar hatırlatayım, stoklar sınırlı olduğundan herkese bu imkânı tanıyamayacağız. Geri kalan okuyucularımız için de, yılbaşı sonrasında yeni baskının planlarını yapmaktayız.

Gösterdiğiniz ilgi için tekrar teşekkürlerimizi sunuyoruz. :)

{ogzdergi}

YORUMLAR
Parolamı Unuttum