League of Legends Üçüncü Sayı Piyasada!

Dolu dolu içerikle üçüncü sayı sizlerle!

Oyungezer Özel League of Legends dergisinin merakla beklenen üçüncü sayısı artık piyasada! Tüm Türkiye’ye dağıtım yapıldı ama, bildiğiniz üzere bayilerde hızlıca tükeniyor.

O nedenle dergiyi mümkün olduğunca hızlı almak istiyorsanız, aşağıdaki sipariş modülü sizin için en doğru tercih olacaktır. Acele edin, bayilerde derginin bitmesi ihtimalini tümden eleyin.

TAM 116 SAYFA DOLUSU SADECE LEAGUE OF LEGENDS

Baştan aşağı yenilenmiş rehberler, eSpor, stratejiler, yenilenen Sihirdar Vadisi, Profesyonel Lig, resmi streamer’lık hakkında bilmeniz gerekenler ve çok daha fazlası Oyungezer’in League of Legends Özel 3. Sayısında sizleri bekliyor.

HERKESE 600RP HEDİYE!

Dergiyi alan herkes 7,5 TL değerindeki 600RP’lik Riot PIN koduna ücretsiz sahip oluyor!

PROFESYONEL LİG HAKKINDA HER ŞEY

2015 sezonunda hayatımıza girecek olan Profesyonel Lig ile oyun oynayarak para kazanmanın kapıları ciddi şekilde açılıyor. Peki siz buna hazır mısınız? Detaylar dergimizde.

YEPYENİ ŞAMPİYON REHBERLERİ

Daha önce yer almamış 20 yeni şampiyon rehberi sizleri bekliyor. Üstelik değişimleri göz önüne alıp 10 şampiyonu da baştan ele aldık. Artık maçlarda sırtınız yere gelmeyecek.

EN İYİ LEAGUE OF LEGENDS COSPLAYLERİ

Cosplay çılgınlığı durmuyor! Türk cosplayerlar tarafından sergilenen en iyi League of Legends cosplayleri bu sayıda!

2014 TÜRKİYE BÜYÜK FİNALİ

Ülker Sports Arena’da, 10.000 kişilik seyirci rekoruyla Türkiye’nin en heyecanlı oyun etkinliklerinden biri gerçekleşti. Detaylar, röportajlar sizleri bekliyor!

YENİLENEN SİHİRDAR VADİSİ

Sihirdar Vadisi biçim değiştiriyor. Gelen tüm değişiklikler, bunlara nasıl ayak uyduracağınız, taktikler, uygun karakterler, hepsi burada.

DEVASA POSTER HEDİYELİ!

Kocaman ebadıyla aynı kalitede ama yepyeni bir poster sizi bekliyor! Hem de çift taraflı, hangisi sana hitap ediyorsa onu kullan.

Eğer Oyungezer Özel: League of Legends’ın 3. sayısına beklemeden sahip olmak istiyorsanız, aşağıdaki modülden ön sipariş verebilir ve güvenle adresinize teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum