Lords of the Fallen'ın Teknik Videosu, Oyunun Teknolojilerini Gösteriyor

Yılın umut vadeden soulslikelarından biri

CI Games'in yayınladığı yeni Lords of the Fallen Videosu, 2014 tarihli soulslike'ın bu reboot versiyonundaki teknolojik yenilikleri gözler önüne seriyor. Unreal Engine 5 kullanan oyunun bu teknik videosunda oyunun başlarındaki mekanlarda Skyrest Bridge'e doğru bir yolculuğa çıkıyoruz.

Bu video GDC'de Epic'in State of Unreal sunumu sırasında gösterildi ve karakter kişiselleştirmeden zırh yapılarına, oyunun aydınlatmalarından bağlantılı dünyasına kadar çeşitli kısımlarını yakından görmüş olduk.

Oyunun geliştiricisi Hexworks "oyuncular yaşayanların diyarı Axiom ile ölülerin diyarı Umbral arasında geçiş yapma yeteneğine sahip olacaklar. Oyuncular bu iki dünya arasında diledikleri gibi geçiş yapabilecekler" diyor.

Lords of the Fallen benim bu yıl en heyecanla beklediğim soulslike diyebilirim ve bir hayli de umutluyum açıkçası. Orijinal Lords of the Fallen çok eleştiri almış olsa da bence soulslike mantığını iyi anlamış ve tasarımlarıyla da göz doldurmayı başarmıştı. Hikayesi biraz tırttı ama bu sefer onu da düzeltmişlerdir diye umut ediyorum.

YORUMLAR
Atlas Estrella
23 Mart 2023 17:25

Ben de çok severim bu oyunu. Hatta ücretsiz bir fan çevirisi yapmak istedim. İşte verdikleri cevap: We are currently very early on in the development process, making it too early to tell to which languages we will support out of the box ourselves and for which we could use some help if we opt to support that, Once again thanks for your interest in making LOTF accessible to more players world wide!

Parolamı Unuttum