LOTR Dizisinin Yazarının, Serinin Hayranlarından Önemli Bir İsteği Var

"Rol için seçme videolarınızı bana göndermeyin"

Amazon'un Yüzüklerin Efendisi dizisi son dönemlerin en çok merak edilen projelerinden biri olmuş durumda. Haliyle bu durum pek çok LOTR hayranını ve aktörün projeye dahil olmak adına ellerinden gelen her şeyi yapmalarına sebep oluyor. Öyle ki pek çok kişi roller için seçme videolarını bambaşka isimlere yollamış.

Bu kişilerden biri de Amazon'un LOTR uyarlamasının yazarı Glenise Mullins. Twitter'daki sessizliğini bozan Mullins, attığı bir tweet ile hayranlardan tek bir isteği olduğunu ifade etmiş. Serinin yazarı oyuncu seçmeleri ile ilgisi olmadığını vurgulayarak kendisine bu seçme videolarının gönderilmemesi gerektiğini ifade etti. Mullins'in tweet'inin altında paylaştığı LOTR gifi de ufak bir mesaj niteliğinde.

Bu tweet'e bir destek de serinin diğer yazarlarından olan Gennifer Hutchinson'dan gelmiş. Verdiği cevap ile kendisinin de sürekli olarak bu videolar ile karşı karşıya kaldığını doğrulamış.

Yüzüklerin Efendisi dizisinin İkinci Çağ'da geçeceği biliniyor. Yani dizi, Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi filmlerinden çok daha öncesini konu alacak. Yaklaşık iki ay önce Galadriel'ine kavuşan dizinin yayın tarihi ise kesinleşmiş değil. Bununla birlikte yeni LOTR oyunlarının yolda olduğunu da hatırlatalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum