Love, Death and Robots Yeni Sezon Onayını Aldı

Kediler de onay aldı mı?

Netflix'in oldukça güzel ve kendine has dizisi Love, Death and Robots ilk sezonuyla büyük beğeni toplamıştı. Birbirinden bağımsız, kısa hikayelerin anlatıldığı dizi oldukça güzel bölümlere ev sahipliği yapmıştı. Dizinin hayranlarına oldukça güzel bir haber geldi: Love, Death and Robots'un 2. sezonu yolda geliyor. 

Love, Death and Robots'un yeni sezonu kadrosuna Kung Fu Panda 2 ve 3'ün yönetmeni Jennifer Yuh'u dahil etti. Yuh, dizinin yeni sezonunda danışman yönetmen olarak çalışacak. Geçtiğimiz Mart ayında yayınlanan ilk sezon Deadpool'un yönetmeni Tim Miller ve David Fincher tarafından hazırlanmıştı. 18 kısa bölümden oluşan bilim kurgu, komedi ve korku dallarını barındıran ilk sezonda her bölümün ortak özelliği dizinin adı olan "Aşk, Ölüm ve Robotlar"dan en az birini içerisinde barındırmasıydı. 


Diziyle ilgili açıklamalarda bulunan serinin yaratıcılarından Tim Miller, "Love, Death and Robots benim rüya projemdi. Benim animasyona ve harika hikayelere olan aşkımı bir araya getiriyor. Gece yarısı filmleri, çizgi romanlar, fantastik kurgu dergileri bana yıllardır ilham veren şeylerdi, ama bunlar genellikle benim de içerisinde bulunduğum geek ve nerd kültürüne indirgeniyordu. Yetişkin temalı animasyonların da yavaş yavaş kültürel yapının bir parçası haline geliyor olması beni çok heyecanlandırıyor." diyerek bu projenin uzun yıllardır kafasında olduğunu belirtti. 

Jeniffer Yuh gibi daha önce animasyon filmlerinde de başarıya ulaşmış bir yönetmenin de kadroya katılmasıyla birlikte çok daha fantastik, çok daha komik, çok daha ilgi çekici bir Love, Death and Robots sezonu bizleri bekliyor olabilir. Dizinin yeni döneminin ne zaman yayına gireceği ve kaç bölümden oluşacağı ise henüz belli değil.

YORUMLAR
Leprikas
11 Haziran 2019 19:19

Güzel haber gerçekten. Bölümlerin hepsi birbirinden güzeldi bununla birlikte bazı bölümler vardı ki beni benden almıştı :)

Parolamı Unuttum