Mad Men'in Yıldızı Jon Hamm, Batman Rolüne Göz Kırptı

"Teklif gelirse, şartlar da uyarsa..."

 Mad Men gibi efsanevi bir diziden tanıdığımız Jon Hamm (tabii başka rollerle de biliyoruz kendisini) doğru şartlar oluşursa Batman'i oynamak istediğini söyledi.

THR'a konuşan yıldız oyuncu, kendisine yöneltilen "Batman hakkında çıkan son dedikodulardan haberdar mısın? Batman'i oynamak ister miydin?" sorusuna "Senaryoya ve hikayeye bağlı. Ben büyük bir çizgi roman hayranıyım, kendimi bildim bileli böyleyim. 9 yaşından beri çizgi roman okurum, hatta belki de  daha küçükken başlamışımdır. Bu alanda oldukça da bilgiliyim. Bu türü de seviyorum ve filmler kaliteli olduğunu zaman haliyle beğeniyorum da. Tabii en nihayetinde her şey hikayede bitiyor." dedi.

Daha önce bu rolü kendisine sunabilecek pek çok insanla aynı ortamda bulunduğunu ancak şu ana kadar böyle bir resmi teklifin kendisine gelmediğini söyleyen başarılı oyuncu "Kostümün ağırlığını sırtlayabilmek için çok çalışmam, kas yapmam gerekir. Vücut çalışmayı pek sevmiyorum. Eğer bana sorarlarsa herhalde 'neden olmasın?' derim." şeklinde konuştu.

Ben Affleck'in DCEU'daki geleceği belirsizliğini koruyor ve her geçen gün bir başka ismin Batman'e hayat vereceğine dair dedikodular ortaya çıkıyor. Jon Hamm de sadece bir dedikodu en nihayetinde. Sizce Hamm'den iyi bir Batman ve Bruce Wayne olur mu sevgili Oyungezerler?

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum