Mark Hamill The Killing Joke ile Geri Dönüyor

Dualarımız kabul oldu

En sevdiğimiz ünlüler sıralaması yaparsak Mark Hamill kesin ilk 10 içerisinde yer alır. Luke Skywalker, Firelord Ozai ve Joker'in sesi olarak hayatımızı güzelleştiren Mark Hamill, efsanevi çizgi roman The Killing Joke'un uzun metraj animasyon filminde Joker'i seslendireceğini açıkladı. 

Bildiğiniz gibi Mark Hamill çok uzun süredir DC'nin animasyonlarında Joker'i seslendirmiyordu. Arkham City'deki muazzam performansının üzerine çıkamayacağını düşündüğü için Joker'i seslendirmeyi bırakmıştı. O süre zarfı içerisinde çıkan ve şu ana kadar yapılmış en iyi süper kahraman animasyon filmi olarak kabul edilen Under The Red Hood'da yer almamıştı. Her ne kadar John DiMaggio (Futurama - Bender) harika bir iş çıkartsa da Mark Hamill'i duymak istiyorduk hepimiz. Sonuçta en kült iki Joker hikayesinden biri ve Joker dendiğinde Mark Hamill'in sesi geliyor aklımıza.

Neyse ki bu emeklilik çok uzun sürmedi ve Mark Hamill Arkham Knight ile Joker'i seslendirmeye yeniden başladı. Hemen akabininde ise San Diego Comic Con'da The Killing Joke filminin çekileceği söylendi. Mark Hamill da Twitter üzerinden seslendirmek istediğini açıklamıştı. Dün itibari ile de resmi olarak filmin kadrosuna katıldı.

thekillingjoke

Çoğu insana göre en iyi Joker hikayesi olan ve DC evrenini sonsuza kadar değiştiren efsanevi hikaye The Killing Joke'un animasyonu çekilecek ve Joker'i Mark Hamill seslendirecek! Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. Çizgi roman okurken Joker'in sesi her zaman Mark Hamill olmuştur benim için. The Killing Joke'ta göreceğimiz Joker'i ondan başkası seslendiremez çünkü Mark Hamill Joker'i sadece seslendirmiyor, yaşıyor! Üstelik yapımcı Bruce Timm olacak. Batman'i de Kevin Conroy sesledirecek. 

Filmin 2016 sonbaharında çıkması bekleniyor. Umarız Alan Moore'un muazzam hikayesini birebir uyarlarlar. Yoksa sorumluları kaçırıp omuriliklerine ateş edebilirim!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum