Marvel Stüdyoları, Eternals ve Black Widow Filmlerinin Hikaye Özetlerini Yayınladı

Geçmişe ve daha da geçmişe yolculuklar silsilesi

2020 yılına girdik ve Marvel Sinematik Evreni dördüncü aşama için hazır. Bu yeni dönemde epey bir film ve yeni olarak da diziler izleyeceğiz. Dördüncü aşamada ilk olarak Black Widow filmini izleyeceğiz. Filmde Natasha'nın geçmişiyle olan yüzleşmesine tanıklık edeceğiz. Yeni dönemin bir diğer filmi olan Eternals ise MCU tarihinin kökenlerini beyaz perdeye taşıyacak. İki filmin de hikaye özeti paylaşıldı. 

1 Mayıs 2020'de vizyona girecek olan Black Widow'un özeti şu şekilde;

"Marvel Stüdyolarından, aksiyon dolu bir ajan gerilimi. Black Widow, Natasha Romanoff kendi geçmişiyle bağlantılı bir komplonun kurbanı olmamak için mirasının karanlık kısımlarıyla yüzleşiyor. Kendisini durdurmak için her şeyi yapacak bir güçle karşı karşıya gelen Natasha mutlaka hem ajan geçmişiyle hem de yarım bıraktığı ilişkileriyle yüzleşmek zorunda. Bir Avengers üyesi olmadan çok önce yaşadıkları onun peşini bırakmıyor. Scarlett Johanssoon, Natasha/Black Widow rolünü yeniden canlandıracak. Florence Pugh, Yelena rolüyle, David Harbour, Alexei/The Red Guardian rolüyle ve Rachel Weisz, Melina rolüyle karşımıza çıkacak. Cate Shortland tarafından yönetilen ve Kevin Feige'in yapımcılığını üstlendiği film Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü aşamasının ilk filmi olacak." 

6 Kasım günü vizyona girecek olan ve kadrosunda Angelina Jolie ve Salma Hayek gibi yıldızları barındıran Eternals filminin özeti ise şu şekilde;

"Marvel Stüdyolarının The Eternals filmi Marvel Sinematik Evreni içerisinde oldukça heyecan verici yeni bir süper kahraman hikayesi sunuyor. Dünya üzerinde binlerce yıldır gizli bir şekilde yaşayan antik uzaylılar, Avengers: Endgame sonrasında yaşanan beklenmedik trajedi sayesinde gölgelerinden çıkmak zorunda kalacak. İnsanoğluyla yeniden bir araya gelecek olan Eternallar en kadim düşmanları Deviantlar ile yeniden karşı karşıya gelecek." 

Her iki film de Marvel hayranları tarafından merakla bekleniyor. Ancak Black Widow'u uzun yıllardır görüyoruz ve geçtiği dönem itibariyle sonunda olacaklar üç aşağı beş yukarı belli. The Eternals ise oldukça ilgi çekici gözüküyor. Zaten çizgi romanlarıyla da bir döneme damgasını vuran Eternalların ilk kez beyaz perdede karşımıza çıkacak olmaları heyecan verici. Benim en çok merak ettiğim ise MCU'nun güncel zaman çizgisinde bu filmin ardından Eternaller ve Deviantlar da yer alacak mı? 6 Kasım'da bu sorunun cevabını öğreneceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum