Marvel Stüdyoları Nihayet X-Men Üzerinde Çalışmaya Başladı

Sıfırdan başlama zamanı

Disney ile Fox arasında gerçekleşen anlaşma hayata geçtiğinden beri Marvel Sinematik Evreni içerisinde X-Men ve Fantastik Dörtlü ile birlikte onlara bağlı karakterleri görmek için bekliyoruz. F4 bu konuda şanslı olan ilk ekip oldu ve Spider-Man filmlerinin yönetmeni Jon Watts tarafından yönetileceği açıklandı. Çok sevgili mutantlar ise biraz arka planda kaldı. Neyse ki son gelen haberler Marvel Stüdyolarının nihayet X-Men üzerinde de çalıştığını açıklığa kavuşturdu. 

Marvel Stüdyoları, The Mutants adı altında bir film ile X-Men'i yeniden çekmeye başlayacak. Şunu hatırlatmakta fayda var bu isim henüz çok yeni ve ilerleyen dönemlerde değişebilir. Her zaman olduğu gibi filmin yapımcılarından birisi yine büyük patron Kevin Feige olacak. Henüz The Mutants hakkında detayları öğrenebilmiş değiliz. Tek bildiğimiz bu filmin daha önce Fox bünyesinde çıkan filmleri sıfırlayıp, her şeye yeniden başlayacağı.

MCU'nun bu X-Men rebootu aslında tahmin ediliyordu. Ancak WandaVision dizisiyle birlikte kafalarda bazı soru işaretleri oluşmuştu. Zaten Hugh Jackman ve Patrick Stewart gibi isimler Logan filmiyle birlikte rollerinden emekli olduklarını açklamışlardı. Umarım FoX-Men'in son yıllardaki en başarılı tercihleri olan Michael Fassbender ve James McAvoy MCU'da da Magneto ve Charles Xavier olarak karşımıza çıkarlar. Bu iki isim dışında çok da büyük bir beklenti yok. 

2022 yılına kadar tamamen dolu olan MCU takvimi 2023 sonrasında da epey sıkışık olacak gibi gözüküyor. Bu yeni X-Men'i ne zaman göreceğimizi kestirmek epey zor. Ancak şunu kesin olarak biliyoruz yakın zamanda MCU filmleri ve dizilerinin jenerik sonrası sahnelerinde bol bol mutant temalı göndermeler izleyeceğiz. Bakalım yeni dönemde hangi mutantlar şanslı azınlık olarak MCU Card hakkı kazanacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum