Matrix 4'e Sense8'den Transfer

Lana Wachowski'nin bildiği yerden

Uzun bir zamandır Matrix 4'ün bir şekilde geleceğini biliyorduk. Ancak geçtiğimiz aylarda filmin resmen açıklanması ve eski kadrodan Keanu Reeves ve diğer tanıdık simaların da geri dönüşlerinin belli olmasıyla birlikte filmle ilgili beklentiler iyice yükseldi.

O zamandan beri filmin hikayesiyle ilgili çok fazla şey öğrenemesek de kadroya katılan oyuncular giderek artıyor. Daha önce Neil Patrick Harris, Yahya Abdul-Mateen II ve Jonathan Groff gibi isimleri kadrosuna katan filmin bünyesine katılan son oyuncu Erendira Ibarra oldu. 

Sense8 dizisinde canlandırdığı Daniel Velazquez karakteriyle büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu daha önce Las Aparicio ve Ingobernable gibi yapımlarda da görev almıştı. Ibarra ayrıca Sense8 dizisinde Matrix'in yaratıcılarından olan Lana Wachowski ile birlikte de çalışmıştı. Meksikalı aktrisin rolü an itibariyle gizli, zaten filme katılan yeni oyuncuların karakterlerine dair pek bilgimiz yok. Sadece Yahya Abdul-Mateen II'nin Morpheus'un gençliğini oynayacağını biliyoruz. Serinin dördüncü filmi 21 Mayıs 2021'de vizyona girecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum