MCU, Yeni Kötü Adamını Bulmuş Olabilir

Aşağıdaki Osbornlardan hangisi cindir?

Marvel Sinematik Evreni, yeni bir döneme giriyor. Avengers: Endgame'in sonuna kadar olan "Infinity Saga" sürecinde çok sayıda kötü adam izledik, Thanos gibi epik bir karakterle de bu döneme son noktayı koyduk. Ama biliyorsunuz ki Marvel Evreni içerisinde kötü adamlar kolay kolay bitmez.

MCU'nun son oyuncu alımı, yeni kötü adamın Norman Osborn olacağını işaret ediyor.

Şu an için Norman Osborn'un kesin olarak geleceğine dair bir açıklama yok. Fakat Geeks WorldWide'dan gelen haberlere göre Marvel Stüdyoları "The Benefactor" kod isimli bir karakteri canlandırmak için 40-60 yaş arası beyaz bir aktör arıyor. Bu aktör bu yıl içerisinde Atlanta'da bir çekime katılacak. Bu tanım Marvel kötü adamları arasında en çok Norman Osborn'a uyuyor.

The Benefactor ismini daha önce Ant-Man and the Wasp filminde duymuştuk. Sonny Burch'ün patronu olarak anılan The Benefactor filmde hiç gözükmemişti, bu da durumu biraz daha karmaşık hale getiriyor.


Daha önce sinemada Norman Osborn'u Sam Raimi'nin çektiği ilk Spider-Man filminde ana kötü olarak görmüştük. O filmde Willem Dafoe tarafından canlandırılan Norman Osborn, 2014 yılındaki The Amazing Spider-Man 2 filminde de Chris Cooper tarafından canlandırılmıştı. Spider-Man filmlerinin artık MCU'nun büyük bir parçası olacağını düşünecek olursak Marvel Sinematik Evreni'nin bir Norman Osborn'a ihtiyacı olduğunu söylemek yanlış olmaz.

MCU'nun sıradaki filmi başrolünde Tom Holland'ın yer aldığı Spider-Man: Far From Home, 5 Temmuz'da vizyona girecek. MCU'nun ikinci solo Spider-Man filmi olacak olan Far From Home, Tom Holland'ın yanı sıra Zendaya, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Jon Favreau ve Jake Gyllenhaal gibi isimleri de kadrosunda barındırıyor.

YORUMLAR
dogancanoz
12 Haziran 2019 16:07

Doctor Octopus ne zaman eklenir acaba ?

leaquip
12 Haziran 2019 13:04

"40-60 yaş arası beyaz bir aktör arıyor." Şu ırkçılığa bakarmısınız. Ayıp ayıp, Norman zenci ve eşcinsel olmalıdır.

kerem_bilgi
leaquip
12 Haziran 2019 17:24

ayrıca ampute olması lazım


Parolamı Unuttum