MCU'nun Üçüncü Spider-Man Filminin Çekimleri Start Alıyor

Son Av'a doğru adım adım

Spider-Man'in beyaz perdedeki geleceği 2019 yılı içerisinde bir dönem epey muallakta kaldı. Sony ve Disney'in yaşadığı anlaşmazlık mahallemizin sevimli komşusunu MCU'dan koparacak gibi duruyordu. Ancak bu durum yaşanmadı ve iki dev firma yeni bir anlaşmaya vardı. Bunun ardından da Disney, üçüncü Spider-Man filmini duyurdu. 

İlk olarak Captain America: Civil War filminde gördüğümüz Tom Holland'ın Spider-Man'i daha sonra Spider-Man: Homecoming, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame ve son olarak Far From Home solo filmiyle karşımıza çıkmıştı. Karakterin üçüncü solo filmi için hazırlıklar başladı ve son gelen açıklama çekim yerlerini ve tarihini açığa çıkarıyor. Filmin çekimleri önümüzdeki Temmuz ayında başlayacak ve Kasım ayına kadar sürecek. Çekim lokasyonlarından bazıları ise oldukça ilginç. Atlanta, New York, Los Angles ve İzlanda set lokasyonlarında çekimlerini yapacak olan filmin hikayesine dair de ilk ipuçları ortaya çıkmış olabilir.

Daha önce Thor: The Dark World filmi içinde İzlanda'da da bir set kuran Marvel Stüdyoları, Spidey için de burayı kullanarak yeni bir kötü adam için ilk işareti vermiş olabilir. Kraven the Hunter ismi kulislerde dolaşıyorken işin içine bir de tam Kraven'a göre bir mekan girince durum biraz daha netleşti gibi.

Marvel ve Sony'nin ortak yapımcılığıyla karşımıza çıkacak olan filmle birlikte Disney'in yeni anlaşmasındaki solo film hakkı da bitmiş olacak. Disney'in bundan sonra Spider-Man'i kullanabileceği bir film kalıyor ancak bu film "Spider-Man başlığı olmayan" bir film olmak zorunda. Ancak Disney isterse bu filmde de herhangi bir Spider-Man yan karakterini kullanabilecek. Şu an için tam adı belli olmayan Spider-Man 3, 16 Temmuz 2021'de vizyona girecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum