Advertisement

Mekanın Cennet Olsun gudu

İnsanın kendinden gençlerin ölümüne şahit olması ne acıdır.

Sabah ofise geldiğinizde geride bırakılan hafta sonunun güzel anlarını tartışırsınız tahminen.

Belki de bir şeyler ters gitmiştir, onlara hayıflanırsınız işte. Hani doludur çünkü, sıkıcı bile olsa bir şeyler olmuştur. Siz de pazartesi gününü bunlarla doldurmaya çalışırsınız.

Ama bizim için o kadar da dolu değil bu pazartesi günü. Çünkü ofise geldiğimizde, OGZ forumlarında Elladan ismiyle görmeye alışkın olduğunuz Deniz’in bize acı bir haberi vardı: yine OGZ forumlarından gduman94, nam-ı diğer “gudu” cumartesi günü vefat etmiş.

Habertürk’ün haberine göre ailesiyle birlikte sahura kalkmış, sonra yatağına dönmüş ve bir daha kalkmamış.

Her gün o kadar fazla ölüm haberiyle karşılaşıyor ve bu durumu kanıksıyoruz ki, böyle bir haber okuduğumuzda o kişiyle bir şekilde bağımızın olabileceğini düşünmüyoruz. Forumda acısıyla tatlısıyla iz bırakmış bir kişilikti. Hatta rubyred’in bu bilgiyi paylaşmasından sonra insanlar irili ufaklı deneyimlerini paylaşır olmuşlar başlıkta.

Biz yazarlar eskisi kadar aktif değiliz forumda, o nedenle ne ben ne de başka birisi gudu’yla olan güzel anılarını uzun uzun anlatamayız. Ama bu, gerçekleşen şeyin bizi üzmediği anlamına gelmez hiç. Mekanın cennet olsun dostum, Oyungezer ekibi olarak ailene sabır, sana ise huzur diliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum