Metal Gear Solid: The Legacy Collection İçeriği Açıklandı

İçerik Kuzey Amerika’da 9 Temmuz’da çıkıyor.

Efsanevi Metal Gear Solid serisinin 25.yıl şerefine çıkacak olan Metal Gear Solid: The Legacy Collection PS3 özel içeriği açıklandı.

Pakette yok yok. 1987’den 2012’ye kadar çıkan hemen hemen bütün oyunlar bu özel paketin içinde kapanın elinde kalıyor. Neler mi var?

Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: HD Edition, Metal Gear Solid 3: HD Edition, Metal Gear Solid: Peace Walker HD Edition, Metal Gear Solid: VR Missions, Metal Gear Solid 4: Trophy Edition… Oyunların yanında ilk defa basılacak olan iki adet Ashley Wood grafik romanı bulunacak.  Oyunun 25 yıllık tarihçesini gözler önüne seren 100 sayfalık bir sanat kitabı da bu önemli paketin nadide parçaları arasında.

Hideo Kojima’nın oyun tarihine adını mıhlayan oyununu halen oynamadıysanız başlangıçtan neredeyse sonuna kadar her oyunu içeren bu paketi denemeniz iyi bir fırsat olabilir. Paketin fiyatı gayet uygun $49.99 olarak belirlendi. Ama asıl sorun paketin 9 Temmuz’da Kuzey ve Güney Amerika’da, 11 Temmuz’da ise Japonya’da çıkacak olmasına rağmen Avrupa sürümü için herhangi bir tarih belirtilmemesi. Yani bu paketi almak istiyorsanız şimdiden Amazon yolları taştan gibi görünüyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum