MGS V: The Phantom Pain'in PC Çıkış Tarihi Öne Alındı

Ben Buna İyi Haber Derim!

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'in PC versiyonunun 1 Eylül'de çıkacağı duyuruldu!

Bildiğiniz gibi oyunun konsol versiyonlarının çıkış tarihi 1 Eylül'dü zaten ama PC versiyonu ne hikmetse ayın 15'inde çıkacaktı. 15 gün boyunca internetten ve spoiler'dan komple kopup PC versiyonuna dalma niyetindeydim şahsen zaten ama bu yeni gelen haber inanılmaz süper oldu benim ve benim gibiler için!

Ve hatta oyun Steam'de 89 TL gibi çok iyi bir fiyata ön satışa sunulmuş durumda. Ön sipariş verenlere MGS V: Ground Zeroes da hediye geliyor (bunun dışında 1-2 bonus daha var tabii).

"Aslında PC versiyonunu aynı zamanda çıkarmanın mümkün olmayacağını düşünüyorduk ama gelen yoğun talep ve yoğun çalışma sonucunda başarabildik" şeklinde bir açıklama yapıldı. Erken çıktığı için optimizasyonun kötü olabilme ihtimali geldi aklıma ama Ground Zeroes'un PC'sinin mükemmele yakın çalıştığı düşününce sanırım sıkıntı yaşamayacaktır The Phantom Pain'i PC'sinde oynayacaklar.

Daha ayrıntılı bilgi için Konami'nin ilgili sayfasına göz atabilirsiniz.

Öyleyse STANDING....!!!


GÜNCELLEME

Bu arada MGS V: The Phantom Pain'in içinde sunulacak olan Metal Gear Online'ın çıkış tarihi de duyuruldu ki o taraftaki haber pek de sevimli değil. Konsol oyuncuları Metal Gear Online'a girebilmek için 6 Ekim'i beklemek durumunda. PC tarafında ise durum çok daha acıklı. Metal Gear Online'ı PC'de oynayabilmek için taaa 16 Ocak 2016'yı beklemek durumundayız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum