Microsoft, Kod İsimleri Anaconda ve Lockhart Olan İki Yeni Xbox Geliştiriyor

İsmi gerçekten Anaconda olsa çok havalı olurdu

Windows Central'in firma içindeki kaynaklara dayanarak verdiği habere göre Microsoft şu an iki ayrı Xbox konsolu üzerinde çalışıyor. 2020 yılının sonlarına doğru, tatil döneminde piyasaya çıkması hedeflenen konsollardan biri Xbox One X'in halefi 'Anaconda', diğeri ise Xbox One S'nin halefi 'Lockhart'.

Microsoft'un stratejisi piyasaya biri en güçlü, diğeriyse en ekonomik olacak şekilde iki konsol sunmak. Yani Microsoft yine kararı oyunculara bırakacak, piyasadaki en güçlü konsola sahip olmak isteyen oyuncular aynı X örneğinde olduğu gibi böyle bir seçeneğe sahip olacaklar. Makul fiyatlı sistem arayışındaki oyuncular da şimdilik S 2 diyebileceğimiz konsola yönelebilecekler.

Elbette yeni Xbox'ların ismi Anaconda veya Lockhart olmayacak, bu konsolların yine önceki isimlendirmelere benzer bir isme sahip olmasını bekleyebiliriz. Xbox One'ın kod ismi Durango, Xbox One X'in kod ismiyse Chuckwalla'ydı. Bu isimleri geliştirici kitleri için kullanıyor Microsoft.

Peki Scarlet'e ne oldu diye düşünüyor olabilirsiniz. Görünüşe göre Scarlet, yeni nesil Xbox'ların genel ismi.

Microsoft'un 2019 yılı içerisinde disk kullanmayan bir Xbox One S versiyonunu piyasaya sürmeyi planladığı da söylentiler arasında. Bu cihaz da muhtemelen piyasadaki en ekonomik Xbox One konsolu olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum