Middle-earth: Shadow of War'un Gizli Bir Sonu Olacak ve Konuyu Yüzüklerin Efendisi'ne Bağlayacak

Hatta son görevin ne olduğu da açıklandı! Spoiler yemek istemiyorsanız koşun kaçın!

 Middle-earth: Shadow of War'da oyunun ana hikayesini bitirdiğimizde Shadow Wars isimli yeni bir oyun açılacak ve hem bölgelerimizi hem de kalelerimizi bizzat Sauron'a karşı korumaya çalışacağız.

Eurogamer'ın Monolith Stüdyoları'na yaptığı ziyaretin ardından ortaya çıkan oyun modu aynı zamanda Shadow of War'un gerçek sonuna ulaşmamızı sağlayacak. Oyunun ana hikayesini bitirdiğimizde kısa bir senaryo modu olarak karşımıza çıkacak olan Shadow Wars'ta Karanlık Lord Sauron, Talion ve Celebrimbor'a karşı savaş açıyor ve kalelerini geri almak için taarruza geçiyor.

> 2017'nin Sonlarına Doğru Çıkacak Bomba Oyunlar 

Bu oyun modunda farklı aşamalar olacak ve saldırıya uğrayan bölge sayısı arttıkça oyun da zorlaşacak. Kalemiz saldırıya uğradığında belirli bölgeleri savunamaz ya da öldürülürsek (ki videodaki öldürülüş de inanılmaz acımasız) kalenin ve bölgenin kontrolü yeniden Sauron'a geçiyor. O kalenin Overlord'u da esir alınıyor. Esir düşen Overlord'umuzu kurtarmak da yan görevler arasında yer alıyor. 

Shadow Wars bölümlerini de başarıyla bitirirsek Shadow of War'un gerçek sonuna ulaşıyoruz. Shadow of War'un Yüzüklerin Efendisi'ni nasıl etkilediğini görüyoruz. Bu son kısım ne yazık ki yüzümü ekşitti, zira ben Shadow of Mordor ve Shadow of War'u alternatif bir hikaye olarak kabul ediyordum. Konuyu canon hikayeye bağlama çabaları pek de hoşuma gitmedi. 

Hatta Monolith'in patronu Michael de Platter, "Talion ve Celebrimbor, bu yaptıklarıyla Sauron'u meşgul ediyor ve Yüzük Kardeşliği'nin yüzüğü Hüküm Dağı'na götürme görevi sırasında onun dikkatini dağıtıyor." demiş. Neden diye isyan ediyorum şu an. Bir benzeri eğreti hikaye bağlama çalışmasını da Hobbit Üçlemesi'nin sonunda görmüştük ve o da olmamıştı. Üstelik o filmler PJ'in kendi serisine dahil olmasına rağmen. 

> En İyisinden En Kötüsüne Yüzüklerin Efendisi Oyunları

Umarım bu açıklamada bir iki eksik ya da Eurogamer'ın atladığı bir detay vardır. Olayların canon hikayeye bağlanmak için zorlanmasını gerçekten hiç ama hiç istemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz Oyungezerler? Oyunda mikro-ödemelerin olacağı açıklanınca daneşem kaçmıştı biraz, üstüne bu detay beklentilerimi düşürmeme sebep oldu bir anda.

Middle-earth: Shadow of War ile ilgili tüm detaylara buradanulaşabilirsiniz!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum