Mission Impossible 7'nin Çekimleri Roma'da Başlamış

Asla bitmeyen film serilerinde bugün

Mission Impossible serisi ya da ülkemizde bilinen adıyla Görevimiz Tehlike filmleri uzun zamandır aksiyon filmleri denilince akla gelen filmler arasında yer alıyor. Bu zamana kadar altı filmle karşımıza çıkan seri önümüzdeki yıllarla yedinci ve sekizinci filmlerle de karşımıza çıkacak.

Yan karakterler değişse de başrolünde daima Tom Cruise'un yer aldığı seri için son dönemde çıkan haberler Cruise'un artık rolü genç birine devredeceği yönündeydi. Ancak 57 yaşındaki aktörün böyle bir niyeti yok.

Yedinci Görevimiz Tehlike filmi daha önce de seride görev almış Christopher McQuarrie tarafından yönetilecek, ayrıca sekizinci filmi de yönetecek olan başarılı yönetmen böylece uzunca bir aranın ardından yeniden "imkansız görev" için yönetmen koltuğuna oturacak.

Çekimleri Roma'da devam eden filmde ayrıca Simon Pegg'i de büyük ihtimal yeniden göreceğiz. Seride Benji karakterini canlandıran Pegg, hayranlar tarafından sevilen bir karakterdi. Serinin olmazsa olmazı Tom Cruise dışında filmde yer alması kesin olan bir diğer karakter ise Rebecca Ferguson'un canlandırdığı Ilsa Faust olacak. Yedinci kez dünyayı kurtaracak olan Ethan Hunt ve ekibinin yeni macerası 23 Temmuz 2021'de vizyona girecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum