Monster Hunter Filminin Senaryo Özeti Paylaşıldı

Kurşun geçirmez dev yaratıkla demokrasi götürme zamanı

Monster Hunter filminin geleceğini yaklaşık üç yıldır biliyoruz. Capcom'un devasa oyun markası şansını bu kez beyaz perdede denemek istiyor. Ancak son dönemlerde yaşanan tüm olaylar bir araya gelince filmin vizyon tarihi de bir süre daha ertelendi. Gerçi filmden gelen ilk fotoğrafları düşününce bu erteleme oldukça hayırlı olmuş olabilir. Şu an için 23 Nisan 2021 vizyon tarihine sahip olan Monster Hunter filminin ilk resmi senaryo özeti de paylaşıldı. Yayınlanan özet şu şekilde;

"Bizim dünyamızın dışında tehlikeli ve güçlü yaratıkların ölümcül bir gaddarlıkla yönettiği başka bir dünya daha var. Beklenmedik bir kum fırtınası Lt. Artemis (Milla Jovovich) ve onun birliğini (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) yeni bir dünyaya yolluyor. Bu düşmanca ve bilinmez ortamın inanılmaz keşfiyle birlikte bu korkunç yaratıkların silahlara karşı bağışıklığının keşfi askerleri şok eder. Hayatta kalmak için çaresizce mücadele eden ekip, eşsiz yeteneklere sahip ve yaratıklardan her zaman bir adım önde olan gizemli bir avcı (Tony Jaa) ile karşılaşır. Artemis ve avcının yavaş yavaş kurduğu güven bağının ardından Artemis, avcının Admiral (Ron Perlman) tarafından yönetilen bir ekibin parçası olduğunu öğrenir. Böylesine büyük bir tehlike ile karşılaşırken, dünyanın yok olma tehdidine karşın cesur savaşçılar güçlerini birleştirerek amansız bir dövüş için bir araya geleceklerdir."

Aslında gördüğümüz ilk fotoğraflara bakınca özette geçen "kurşun geçirmez yaratıklar" kısmı yüreklere biraz su serpmiştir. Zira evrenin atmosferini oluşturan etmenlerden birisi de oyunlardaki o eşsiz silah seçenekleriydi. Bildiğimiz makineli tüfeklerle yaratık avlamak pek keyifli olmazdı. Yine de klişe bir "dünyayı kurtarma" operasyonu böylesine kapsamlı bir dünya için epey hafif kalacak gibi gözüküyor. Paul W.S. Anderson'un yönetmenliğini yapacağı film bakalım vizyona girdiği zaman özellikle oyun serisinin hayranlarından nasıl tepkiler alacak? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum