Yeni Neslin Mortal Kombat'a Getirdikleri

Netherrealm MK9'u güncellemekle yetinmemiş.

 CGI'dı, oyun için fragmandı derken sonunda ayrıntılı bir oynanış videosuna kavuştuk ve gördüklerimiz epey tatmin edici seviyede.

Ed Boon'un tanıtım boyunca söylediği üzere Netherrealm MK9'u görsel anlamda güncelleyip yeni oyun diye bize sunmakla tatmin olmamış. Yeni oynanış mekanikleri denemek konusunda zaten hiç çekingen olmamışlardı(her ne kadar bütün denedikleri tutmasa da). Video gördüğümüz üzere artık her karakterin dövüş öncesi seçebileceği 3 farklı savaş stili var. Örneğin Scorpion ile Ninjutsu'yu seçtiğinizde kılıçları kullanarak dövüşüyor, Hellfire'ı seçtiğinizde ise iblislerini çağırarak rakibi tutmalarını sağlabiliyor ve ateş ağırlıklı becerilerini kullanabiliyor.

Karakter kısmına baktığımızda ise Sony konferansındaki trailerda gördüğümüz iki yeni karakterin adını öğrenme şansına nail oluyoruz; böceğimsi ablamızın adı D'Vorah, beraber dövüşen iklimizin adları da Ferra ve Torr. Oynanışını göremesek de adını duyduğumuz sürpriz karakter ise Johhny Cage ve Sonya Blade'in kızı Cassie Cage. Bu noktada belirtelim, MKX önceki oyundan sonraki 25 yıllık zaman diliminde geçecek.

İşte video; 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum