NVIDIA Kartlara The Witcher 3 ve Batman: Arkham Knight Bedava!

Ekran kartı değiştirmek için doğru zaman.

Bundan sonra sistem gereksinimleri açıklandığı anda değil de, görünüşe göre kampanyalar ortaya çıktığında yeni donanım almak doğru olacak.

Çünkü NVIDIA, son dönemlerde oyunlar ve donanımlar arasında güzel kampanyalar sunuyor. Daha önce NVIDIA kartlı MSI dizüstü bilgisayarlar ve The Witcher 3 arasındaki kampanyayı da sizlerle paylaşmıştık. Bu sefer macera ikiye katlanıyor, adı "Two Times the Adventure" olan bir kampanya çıkıyor karşımıza.

Eğer NVIDIA GTX ekran kartlarından birini alırsaniz, yanında The Witcher 3: Wild Hunt ve Batman: Arkham Knight oyunlarını ücretsiz alma şansınız var. Tabii modele göre oyunlar biraz değişiyor:

GTX 980 ve 970 alanlar iki oyuna da sahip oluyorlar. Ama GTX 960 PC kartı, GTX 980M veya 970M sahibi dizüstü bilgisayar alanlar sadeceThe Witcher 3'ü ücretsiz olarak alabilecekler. Yani Bu kampanyada Arkham Knight'ı da kampak istiyorsanız PC'niz için GTX 980 ya da 970 almaktan başka seçeneğiniz yok.

Peki bu kampanya nasıl işliyor? Ürünü satın aldığınız yerin "Two Times the Adventure" kampanyasına dahil ürünleri sattığından emin olmanız lazım. NVIDIA'ya ulaştık, Türkiye'deki satış noktalarına dair bilgi elimize ulaştığında onu da haberimize dahil edeceğiz. Eğer ekran kartı değiştirme zamanınız geldiyse, bu iki bomba gibi oyunun indirme kodlarını kapmak fena bir fikir sayılmaz işte. Evet, oyunların yükleme diski değil de indirme kodları sunulacak bu arada. İnternetinize güveniyor olmanız lazım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum