İki OGZ Okurundan Müthiş Bir Proje: OGZKritik

Sabahtan beri bakıp duruyoruz.

Uzun zamandır Oyungezer birikimini bir veritabanına dökme fikrimiz var.

Bu fikrin arkasındaki en güçlü kişi aslında Eren Okka. Zaten bu işin ehli bir insan olarak sistemi nasıl yapacağını düşünüyor, arada bizlerle de konuşuyordu. Ben de benzer şekilde bir düşünce içerisindeydim.

Tabii fikirlerimiz gerçek dünyaya pek ulaşamadı, üstelik benimki sıradan bir Excel tablosu ya da basit bir veritabanından öteye geçmeyecekti zaten.

Ama biz kendimizce düşünürken, OGZ forumlarında puraxays ismiyle tanınan okurumuz bir kişiyi daha yanına katıp ilginç ve bir o kadar da güzel bir projeye imza atmış. OGZKritik, ilk günden itibaren Oyungezer’de bulunan incelemeleri, yazarları ve bunlara bağlı pek çok istatistiği tutuyor.

Buradan forum başlığına gidebilir, kendilerine her türlü geri dönüşü ve fikirleri sunabilirsiniz. Proje çok güzel gözüküyor, şimdilik sadece incelemeler üstüne odaklanmış durumda. Belki ilk bakışlar, dosya konuları ya da benzeri başka içerikler de yer alır. Keza yine sistemde geri tuşunu kullandığınızda işler karışabiliyor, logoya tıklayarak geri dönmeniz gerekebiliyor.

Ama Oyungezer külliyatını bulabileceğiniz tek, üstelik gezerken keyif de alabileceğiniz bir dünya sunmuşlar bizlere. Kendilerine teşekkür ediyoruz, bir de ofisçe bağımlısı olduk yahu…

YORUMLAR
Parolamı Unuttum