Güncelleme: Oyungezer Özel League Of Legends Sayısı İkinci Baskısıyla Sizlerle

Yenilenmiş takım içeriğiyle birlikte.

Güncelleme: Oyungezer Özel League of Legends Dergisi'nin ikinci baskısını bulabileceğiniz bayilerin listesinibu linktenulaşabileceğiniz dökümanda bulabilirsiniz. Uzunca bir listeyle haberi rahatsız etmektense, bu dosyayı kontrol etmenin daha kolay olacağını düşündük. Bu liste, aynı zamanda Soru - Cevap kısmında "Peki nereden bulabilirim?" sorusunun altına da yerleştirilmiştir.

2014 başında oldukça ilgi gören Oyungezer Özel League of Legends Dergisi, ikinci baskısıyla piyasada.

İlk baskıdaki içeriğinin yanında dördüncü sezon başlangıcından beri değişen takımlara dair bilgilerle birlikte, bugün İstanbul ve çevresinde, yarından itibaren tüm Türkiye'de bulunacak. Dergimizin fiyatı da ilk baskısıyla aynı, 10 TL.

Satın alabileceğiniz bayilerin listesini de dağıtım sonucunda burada bulabileceksiniz. Ama dergimizle ilk kez tanışanlar için içeriğini anlatalım:

TAM 132 SAYFA DOLUSU SADECE LEAGUE OF LEGENDS

Rehberler, stratejiler, az bilinenler, LoL'un eSpor tarafı hakkında merak ettikleriniz, Riot Türkiye röportajı ve daha neler neler! Hem yeni başlayanlar hem de eski oyuncular için tekmili birden LoL dünyası Oyungezer'in League of Legends Özel sayısında.

HERKESE 600RP HEDİYE!

Dergiyi alan herkes 7,5 TL değerindeki 600RP’lik Riot PIN koduna ücretsiz sahip oluyor!

DEVASA POSTER ve LEAGUE OF LEGENDS DVD’Sİ HEDİYELİ!

Öylesine büyük ve kaliteli bir poster ki, ofiste kendisine "poster abi" diyoruz!

60 SAYFALIK DETAYLI ŞAMPİYON REHBERLERİ

En popüler 30 League of Legends şampiyonunun yer aldığı Usta Tavsiyeleri Rehberi. Her şampiyon için özel olarak hazırlanmış rünler ve kabiliyetler ile birlikte!

4. SEZON’LA GELEN YENİLİKLER NELER?

3. Sezon’dan 4. Sezon’a değişenler, oyuna eklenenler, yeni lig sistemi ve turnuvalara dair bilinmesi gereken her şey.

SPORUN YENİ ADRESİ: LEAGUE OF LEGENDS!

Ülkemizde ve dünyada eSpor turnuvaları neler, nasıl takip edilir, geçen sezon neler oldu, 4. sezonda eSpor’da neler olur? Ayrıca en büyük League of Legends'ın takımlarının detaylı tanıtımları, profesyonelleri tanıyın.

OYUN HARİTA ve MODLARININ İNCELİKLERİ!

ARAM’dan Dominion’a tüm LoL modlarının incelikleri, haritaların sırları ve son değişiklikler. Karşı strateji taktikleri, dereceli oyunların incelikleri, LoL’un etik kodları… League of Legends’la ilgili bilmeniz gereken herşey.

RIOT TÜRKİYE RÖPORTAJI

Hasan “Haswan” Çolakoğlu ve Erdinç “BayE” İyikul, League of Legends ile ilgili sorularımızı yanıtladı. Riot Games Türkiye’yi daha yakından tanıyın.

SORU - CEVAP

Oyungezer Özel sayısı yıllık aboneliğe dahil midir?

Hayır. Yıllık abonelik, 12 aylık rutin dergileri kapsar ama Oyungezer Özel sayısı tek bir konuya odaklanmış ve bu abonelik paketinin dışında bir dergidir.

Yani abone olursam, bu sayı elime geçmeyecek mi?

Geçmeyecek, evet. Bu sayı, abonelere yollanan 12 sayı içinde olmayacak.

Ama....şimdi....yani bu olmuyor mu?

Hayır. Oyungezer Özel sayısı, belirttiğimiz üzere 12 aylık dergi rutininin dışında.

Peki nereden bulabilirim?

Oyungezer Özel Sayısı özel bayilerde bulunabilir. Çoğunlukla büyük market ve kitapçılarda raflarda olacak. Ama tam liste ilerleyen günlerde buraya eklenecektir. Derginin dağıtımının yapıldığı yerlerin listesine buradan ulaşabilirsiniz.

İnternetten sadece kodu alabilir miyim?

Hayır. İçindeki 600 RP’lik kod, buzdağının görünen yüzü sadece. Derginin içeriği bir kodun karşılayabileceğinden çok daha dolu, çok daha özenli.

Bu kodlar sadece Türkiye sunucunda mı çalışıyor?

Evet, başka sunucularda çalışmamakta bu kodlar.

Birden fazla kodu aynı hesapta kullanabiliyor muyuz?

Evet. İsterseniz tüm dergileri toplayıp, sonrasında kodları girebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum