Ouya Ertelendi

Android işletim sistemine sahip olan konsol, beklendiği gibi 4 Haziran'da çıkmayacak.

Ouya hakkında şimdiye kadar çok yazdık, çok çizdik. Kickstarter'ın en çok ses getiren projelerinden olan konsolun çıkışı, 4 Haziran'dan 25 Haziran'a çekildi.

Bunun nedenini, Ouya CEO'su Julie Uhrman şöyle açıklıyor: "Ouya'ya çok yüksek bir talep var. Biz de bu talebi karşılayabilmek için, çıkış tarihini 3 hafta ileriye almaya karar verdik. Bu süreçte daha fazla Ouya'yı üretim bantlarından indirecek ve Haziran ayı içerisinde daha çok müşteriye ulaşabileceğiz."

Bunun yanı sıra, şimdiye kadar kullanıcı ve geliştiricilere gönderilen modellerde ortaya çıkan kol tuşlarının çıkardığı kimi sıkıntılar da çözülmüş (tuşların içeriye kaçması gibi). Haziran ayı içerisinde satışına başlanılan ürünlerde bu sorun olmayacak yani.

"Daha önce tuş sorunuyla karşılaşan kullanıcılari ücretsiz olarak düzgün kollardan satın alabilecekler mi?" sorusuna da, "Müşteri hattımız, bu konuda ön sipariş veren destekçilerimize yardımcı olacak." cevabını vermiş Uhrman.

Ouya, kullananlar ve inceleyenler tarafından pek parlak notlar almamıştı hatırlarsanız. Piyasaya çıkıp buralara gelsin de hele bir, o zaman son kararımızı söyleriz. Takipte kalın.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum