Overwatch'un Yeni Tankı Orisa Rekabetçi Modda Yok

Bir hafta sonra rekabetçi moda da eklenecek.

 Overwatch'un son kahramanı Orisaresmen çıkışını yaptı. Dün akşam saatlerinde oyuna resmi olarak eklenen Orisa, aslında PTR serverlarında oynanabiliyordu. Oynanış olarak diğer tank kahramanlardan çok da farklı bir yanı yok aslında, en azından ilk bakışta böyle bir his veriyor ve takip ettiğim kadarıyla genel kanı da bu yönde. 

Orisa'nın yetenekleri arasında rakiplerin hasarını azaltma, onları bir araya toplama ve kitle kontrol yeteneklerine karşı direnç bulunuyor. Bunlara ek olarak Reinhardt'ınkisi gibi bir kalkanı var, ancak uygulamada daha çok Winston'ın bariyerini anımsatıyor. Silahı da uzun mesafe çatışmaları için bir hayli uygun. Kalkanını da mesafeli olarak kullanabiliyor ve sağa sola atabiliyor.

> Overwatch'un Yeni Kahramanı Orisa'yı Tanıyalım!

Ancak Blizzard'dan gelen bir açıklama var. Orisa ne yazık ki doğrudan rekabetçi moduna eklenmeyecek. Blizzard, oyuncuların yeni kahramana alışması için onu bir haftalığına sadece Quick Play, the Arcade ve Oyuncu vs Yapay Zeka modlarında oynanabilir yaptı. Bir hafta sonunda, yani gelecek Salı Orisa'yı dereceli maçlarda da oynayabileceğiz. 

Sombra'nın Translocator'nın bekleme süresi de altı saniyeden dört saniyeye düşürüldü. Gizlilik modundan çıkarken çıkardığı ses de azaltıldı. Takım arkadaşları da hacklenen sağlık paketlerini duvarların arkasından görebilecekler. Orisa ile birlikte gelen 1.9 yaması ile Ana'nın biyotik tüfeğinin hasarı da 80'den 60'a çekildi. Junkrat ise artık kendi patlamalarından hasar almayacak. Winston'ın bariyeri de artık yere kurulduktan sonra bekleme süresine girecek. Zarya'nın bariyeri yakın dövüş hasarlarından korumayacak. Son olarak da Zenyatta'nın ikinci vuruşunun bekleme süresi 1 saniyeden 0.6 saniyeye çekildi. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum