Paramount, Bir E-Spor Komedisine Hazırlanıyor

Konsept epey tuhaf gözüküyor

Uzun yıllardır "geleceğin sporu" olarak gösterilen E-Spor artık günümüzün sporu. Hatta öyle bir durumdayız ki E-Spor izleyicileri artık çok sayıda sporu geçmiş durumda. Hal böyle olunca sektörün para hacmi de devasa bir hale geldi. Doğal olarak sinema ve televizyon yapımcıları da E-Spor merkezli filmler ve diziler için ellerini ovuşturmaya başladı. Bu konudaki en değişik adımlardan birisini Paramount atıyor.  Oldukça eğlenceli bir fikri hayata geçirecek olan Paramount+, Players isimli dizinin siparişini verdi.

Daha önce Netflix için American Vandal'ı da yapan Tony Yacenda ve Dan Perrault yeni dizide yapımcı olarak görev alacaklar. Players dizisi kurugusal bir League of Legends liginde bir takımın yaşadığı komik olayları konu alacak. Tıpkı The Office gibi belgesel tarzında bir dizi olacak Players'da yeni ve eski oyuncular arasındaki sürtüşmeler, şampiyonluk yolundaki mücadeleler ve en önemlisi bir E-Spor takımının gündelik hayatıyla ilgili güzel göndermeler yer alacak. 

Players'da ayrıca CBS Studios ile birlikte Funny or Die da yapımcı olarak görev alacak. Diziyle ilgili gelen ilk özette "17 yaşındaki bir çaylak ve 27 yaşındaki bir veteran egoların kenara bırakarak şampiyonluk için birlikte çalışacaklar" ibaresi de yer alıyor. 27 yaşın veteran olarak geçmesi beni biraz üzse de epey genç jenerasyona hitap eden güzel konseptli bir dizi bizleri bekliyor. Henüz dizinin resmi yayın tarihi açıklanmadı ama şimdiden E-Spor hayranları tarafından Players merakla bekleniyor. 

YORUMLAR
Srinelli
31 Ağustos 2021 14:58

çinde oyun surelerine denetleme gelmis sanirim.

Parolamı Unuttum