Persona'nın Yapımcısı Atlus'tan Yeni Bir Oyun Geliyor Olabilir

"Üst düzey bir aksiyon oyunu" deniyor üstelik.

 Creator's Partner Fellows (yaratıcı iş geliştirme ve işçi bulma ajansı), Atlus'un yeni bir aksiyon oyunu üzerinde çalıştığını ima eden bir iş ilanı çıktı ve bu ilan kısa sürede kaldırıldı. Persona Serisi ile bir hayli yakından tanıdığımız oyun firmasının "Üst düzey bir aksiyon oyunu" için UX/UI tasarımcısı (kullanıcı arayüzü, kullanıcı tecrübesi) aradığı belirtilmiş.

Ocak ayının ortalarında yayınlanan ancak bizim de dikkatimizi henüz çeken bu ilanda iki boyutlu animasyonlar üzerinde tecrübe sahibi olmak ve aksiyon oyunlarına aşina olmak gibi istenilen şartlar da mevcut. Oyunun sadece PlayStation 4 için geliştirildiği de düşülen notlar arasındaki Atlus'un geçmişine bakınca bu hiç de şaşırtıcı değil tabii.

Aslında bu yukarıdaki verilerin hiçbirinde Atlus adı geçmiyor, ancak iş ilanının çalışma yeri olarak Setagaya/Tokyo'yu belirtmesi ve bu bölgedeki tek oyun devinin de Atlus olması tüm okları onlara çeviriyor. Neticede bir de PS4 anlaşması var tabii. Atlus'un elinden silahlı, çatışmalı ve uzak doğu konseptli harikulade bir oyun çıkabilir. Bakalım gelişmeler ne yönde olacak sevgili Oyungezerler. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum