PewDiePie Kazancını İkiye Katladı

Para, sen ne nankör şeysin

PewDiePie hakkında ne düşünüyorsunuz, kendisini seviyor musunuz yoksa benim gibi itici mi buluyorsunuz bilmiyorum ama bu şu anda Youtube üzerinde en çok (an itibariyle 37 milyondan fazla) abonesi olan insan olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Bununla kalsa iyi. İsveç’in tabloit gazetelerinden Expressen’in yaptığı habere göre Felix “PewDiePie” Kjellberg bu yıl kârını ikiye katlayarak 7,45 milyon dolarlık bir kazanç elde etti. Geçen sene bu rakam 4 milyon dolarcıkmış.

Tabii bunu başarabilmek için bir yıl içinde 2300’den videoyu tek başına çekmesi, bu oyunları tek tek oynaması ve bir sürü bağış kampanyasına katılması gerekmiş.

Öte yandan bizim videolarımızdan sorumlu olan Enis “FIFA” Kirazoğlu, OGZ Youtube kanalı hâlâ 100.000 aboneyi göremediğinden zor günler yaşıyor. Durumdan bir hayli şikâyetçi olan Sinan Akkol, abone sayısı istenen seviyeye gelene kadar Enis’in kuru ekmek – su olarak ödenen maaşında azaltmaya gitmeye ve sadece su vermeye karar verdi. Sonra da zaten Ramazan’da olduğumuzu ve şimdilik suya da gerek olmadığını ekledi. Maaşını tek bir siyah zeytin olarak alan Oyungezer çalışanlarının Sinan Akkol’un Ramazan eziyetlerine devam etmesinden korktuğu söyleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum