Plants Vs. Zombies: Garden Warfare 2 Duyuruldu (Güncelleme)

Zerzavatlar namevtlere karşı

Güncelleme: EA konferansında sabahki bilgilere ek olarak bir de uzun bir oynanış videosu yayınlandı. Onu da siz sebze severler için haberimizin sonuna ekledik. İyi seyirler.

Geçen yıl “Beklenmedik patates baş yarar,” adlı güzide mitsözümüzü doğrularcasına sürpriz bir çıkış yapan ve beklentilerimizin çok ötesinde bir eğlence sunan Plant Vs. Zombies: Garden Warfare’in devam oyunu duyuruldu.

Her zamanki gibi PopCap Games tarafından geliştirilen oyun zombilerin savaşı kazandığı ve dünyanın hâkimiyetini ele geçirdiği bir zaman diliminde geçiyor. Suburbia adlı kasabamızın adı da doğal olarak artık Zomburbia.

Hem bitkilerin hem de zombilerin tarafında yeni birimler olduğu göze çarpıyor. Mesela gelecekten gelen portakal savaşçı Citron gibi… Ayrıca olmazsa olmaz mizahi yanı da yine yerli yerinde. Güzel haberse ilk oyundaki tüm karakterlerimizi ikinci oyuna da aktarabilecek olmamız.

Bunların dışında yapımda 12 yeni harita, ikiye bölünebilir ekran (çok büyük ihtimalle PC’de olmayacak) ve şimdilik açıklanmayan yeni tek oyunculuk modlar yer alacak.

Plant Vs. Zombies: Garden Warfare 2 önümüzdeki yılın bahar aylarında PC, Xbox One ve PS4 için piyasaya sürülecek. O zamana dek tarlalarınızı iyi sürüp mezarlarınızı bol bol sulamaya bakın.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum