PS Plus Essential Kasım 2023 Oyunları Açıklandı

Mafia II, Aliens: Fireteam Elite ve Dragon Ball: The Breakers

PS Plus Essential abonelerinin Kasım ayında ücretsiz olarak alabilecekleri oyunlar açıklandı; bizleri bu ay Mafia II: Definitive Edition (PS4), Dragon Ball: The Breakers (PS4) ve Aliens Fireteam Elite (PS4, PS5) bekliyor.

Bildiğiniz gibi Mafia serisi bir süre önce elden geçirilmiş, oyunların yenilenmiş versiyonları oyun severlerle buluşmuştu. Mafia II, yenilenmeden önceki haliyle de keyifle oynadığım oyunlardandı açıkçası, yenilenmese neden yenilenmiyor demezdim :) Ama grafiklerin güncellenmesi başta olmak üzere güzel bir iş çıkarıldığını ve bu haliyle günümüze daha uygun olduğunu da gözden kaçırmamak gerek. Mafia II: Definitive Edition ile ilgili sıkıntı, çıkışında yaşanan bazı optimizasyon sıkıntıları ve fiyatının bir miktar yüksek kalmasıydı (bu durum orijinal oyuna sahip olmayanlar için geçerliydi tabii, onlar için ücretsiz güncelleme olarak sunuldu). Her hâlükârda güzel bir oyun ve bugüne kadar oynamayanların da bir bahanesi kalmıyor.

Dragon Ball: The Breakers; meşhur manga ve anime dizisinin onlarca oyunundan birisi. Geçtiğimiz yıl çıkan bu çevrimiçi asimetrik aksiyon oyununda, 7 kişi 1 düşmana karşı hayatta kalmaya çalışıyor. Bu düşmanlar Dragon Ball serisinden bilinen Cell, Frieza ve Buu gibi isimler. Sayısal üstünlük tek başına yeterli olmuyor, zira karşınızdaki bu isimler gittikçe güçleniyor ve sizi avlamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Benim çok da ilgimi çekmeyen bir tarzda olduğundan mıdır, nedir, dönüp bakmadım bugüne kadar. Önümüzdeki hafta bir göz atarız artık.

Aliens: Fireteam Elite; adından da anlaşılabileceği üzere Alien evreninde geçen bir üçüncü şahıs hayatta kalma oyunu. LV-895 isimli yeni bir gezegen bulunuyor ve ekibiniz de bu yeni gezegenin gizemlerini keşfetmekle görevlendiriliyor. Tabii bu keşif İsterseniz arkadaşlarınızla 3 kişiye kadar co-op oynayabilir, isterseniz ekibin diğer üyelerini yapay zekanın yönetimine bırakıp bu mücadeleye tek başınıza da atılabilirsiniz.

Bu ayın oyunlarını 7 Kasım itibariyle oyun kataloğunuza ekleyebilirsiniz. Bakalım ayın ortalarına doğru açıklanacak PS Plus Extra & Deluxe oyunları listesinde hangi oyunlar yer alacak.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum