Psikolojik Korku Oyunu Forbidden Forgiveness'ın İlk Ekran Görüntüleri Umut Vaat Ediyor

Bakalım vaatlerini yerine getirebilecek mi?

Artık psikolojik korku türünde çok fazla örnekle karşılaşmadığımızı kabul etmek gerek, halbuki bunun korku türünün en güzel alt türlerinden biri olduğunu söyleyebilirim. Neyse ki bağımsız geliştiricilerden Geeky Mouse bu duruma el atmaya karar vermiş ve karşımıza Forbidden Forgiveness ile çıkmaya hazırlanıyor.

Birinci şahıs perspektifinden oynanacak olan bu korku oyununun hikayesine dair bilgiler henüz çok kısıtlı, ancak Geeky Mouse oyunun psikolojik korkuyu yenilikçi yollarla yaşatacağını iddia ediyor. Oyunun hikayesinde ilerledikçe farklı boyutlara geçiş yapacakmışız ve bu boyutlarda vereceğimiz kararlar yalnızca hikayenin gidişatını etkilemekle kalmayacak, oyunun çok sayıdaki sonundan hangisine ulaşacağımızı da belirleyecekmiş. Tabi bizler bu tür iddialara alışığız, önemli olan oyun çıktığında bu sözlerin tutulup tutulmadığını görmek olacak.

Oyunda kendimizi elimizde bulunan Göz sayesinde düşmanlara karşı savunabilecekmişiz, bu da kulağa ilginç gelen bir detay. Oyunda çözmemiz gereken değişik tarzda bulmacaların da bulunacağını söylüyor Geeky Mouse.

Unreal Engine 4 ile geliştirilen oyunun çıkış tarihi kesin olarak belli olmasa da 2018'in dördüncü çeyreği hedefleniyor. Oyun ilk olarak PC'de çıkacak, daha sonra ise PlayStation 4 ve Xbox One için de yayınlanacak.

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum