PUBG İki Yeni Haritaya Kavuşuyor!

Miramar'a da güncelleme gelecek

PUBG, yıl içerisinde yeni haritalar ve güncellemelere kavuşacak. Arkasındaki rüzgarı yavaş yavaş kaybeden ve son günlerde oyuncu sayısı 400.000'e kadar gerileyen oyun, bu güncellemeler ile eski günlerine dönmeyi amaçlıyor. Güncellenecek haritanın ise Miramar olduğunu belirtelim.

Şu anda test sunucularında aktif olan Miramar güncellemesi, 12.1 versiyonu ile oyuna eklenecek. Daha önce de güncelleme gören Miramar, bu kez çok daha kapsamlı bir değişimden geçiyor. Aynı Sanhok gibi haritalarda olduğu gibi Miramar performans güncellemelerine kavuşacak ve daha özel bir yer haline gelecek. Oyuncular yeni Miramar'da değişen bölgeler, kaplamalar ve binalar ile karşılaşabilecek.

Bu sene içerisinde iki adet 8x8 harita da PUBG oyuncularını bekliyor olacak. Bu haritalardan ilki olan Tiger'da, öldürülen takım arkadaşlarınızı diriltebileceğiniz bir bölge bulunacak. PUBG Corp. bu harita içerisinde "daha önce PUBG'de görmediğimiz yeni özellikler" olacağının sözünü veriyor. Haritanın çıkış tarihi henüz belli değil.

"Tiger Haritası"

İkinci harita olan Kiki ise çok daha karmaşık görünüyor. Hatta açık konuşmak gerekirse bana biraz Apex Legends haritalarını anımsattı. Bol bol binanın ve devasa gökdelenlerin bulunduğu Kiki'de, su altında kalmış binaların içerisinde gezme fırsatımız da olacak. Fakat bu haritanın ancak yıl sonuna doğru çıkış yapabileceği söyleniyor.

"Kiki Haritası"

YORUMLAR
Parolamı Unuttum