Hideo Kojima’nın Cosplay Kışkırtması Başarıya Ulaştı

Kojima isterse, yapılır.

Çoğu zaman bir insana bir şeyi yapamayacağını söylediğinizde, onu şevklendirir ve yapması için motive edersiniz. Tersine psikoloji, birçok yerde kullanılan bir tetikleme biçimidir. Bazı zamanlarda ters de teper. Örneğin “sakın aşağıya bakma” dediğinizde insanların bakıp düşmeleri gibi. Evet, hepimiz arada cambazlık yapıyoruz.

Hideo Kojima da MGS 5’in yeni karakteri Quiet hakkında kimi sözler söylemişti hatırlarsanız. Olur da unuttuysanız, geçmiş haberimiz burada. Quiet karakterinin daha erotik olmasının cosplaycilerle olan alakasını bize sunan Kojima, Tweetlerinde belki de fazla erotik olduğunu ve cosplayinin yapılamayacağını belirtmişti.

İşte, tersine psikoloji burada baş gösteriyor.

Cosplay camiasında az çok ünlü olan Kelly Jean, bu gazı almış ve sonucunda Quiet olmaya karar vermiş. Twitter’dan paylaştığı fotoğraf ile de (ki bolca photoshop etkisi görülüyor fon ve ten için ama olsun) bunu başardığını kanıtlamış.

Sonuçta bu yapılmış ilk Quiet cosplayi değil, en iyisi mi ona da karar vermek size düşer. Ama Kojima'nın çıta olarak belirlediği görseli mümkün olduğunca kopyalamak bir başarı.

Kendisinin Facebook adresine buradan, Twitter adresine de buradan ulaşabilirsiniz. Ne dersiniz, sizce olmuş mu?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum