Rage 2'deki Gizli Üs Görevinde Elon Musk Sürprizi

Ünlü girişimci, Wasteland'te hayatta kalmayı başarmış

Dönemimizin en parlak dehalarından biri olarak gösterilen Elon Musk, oyun ve popüler kültüre olan bağlılığı ile biliniyor. Daha önce pek çok dizi ve filmde kendine ufak "cameo'lar" ile yer bulabilen Elon Musk, ilk defa bir oyunun içerisinde "sürpriz yumurta" olarak karşımıza çıkıyor.

Rage 2 haritasında gezinirken mutlaka karşınıza çıkacak "gizli üs" görevi, oyuncuları direkt olarak Elon Musk sürpriz yumurtasına götürüyor. Gizli üsse giriş yapmanızın ardından etrafta bulduğunuz notlarda bu üssün arkasındaki dehanın "Elon Tusk" adındaki bir girişimci olduğunu öğreniyoruz. Üssün içerisinde ilerledikçe "Tusk Industries" adı verilen bu şirketin yeni parçaları ile karşılaşıyoruz.

Füturistik tasarımlar ile dikkat çeken gizli üs, Elon Musk'ın firması SpaceX'e göndermeler yapan posterlere de ev sahipliği yapıyor. Çeşitli bilgilerin bulunabildiği Datapad'lerde ise Tusk'ın "teknolojinin önde gelen isimlerinden biri" olarak nitelendirildiğini öğreniyoruz.

Ufak bir atışmanın sonunda karşı karşıya geldiğimiz Elon Tusk ise büyük bir bilgisayara bağlı beyinden ibaret. Ölümsüz olduğunu iddia eden Tusk'ın bölgesinde silah parçaları da bulunabiliyor.

Ortalama incelemele notları ile dikkat çeken Rage 2; PC, PS4 ve Xbox One üzerinde çıkış yaptı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum