Rainbow Six Siege Güncellemesi Kapkan, Ela ve Blitz'i Hedef Alıyor

Nerfler, bufflar bir arada

Rainbow Six Siege'in "Mid-Season Reinforcements" ismindeki güncellemesi bugün yayınlandı ve bazı operatörler değişimden payını alırken oyunun ağ performansında da iyileştirmelere gidildi. Öncelikle hangi operatörün başına neler geldiğine bir göz atalım:

Operation Blood Orchid genişlemesiyle oyuna katılan GROM operatörü Ela'ya bir süredir nerf gelmesi bekleniyordu çünkü hem seçilme, hem de galibiyet oranı oldukça yüksekti. Ela artık bir tane az mayın taşıyor (eskiden dört tane Grzmot mayını vardı, artık üç tane var) ve SMG'sinin geri tepmesi de arttırılmış durumda.

GSG9 operatörü Blitz azıcık da olsa güçlendirildi, böylece saldırıları daha etkili olacak. Ubisoft "Blitz'in en büyük dezavantajı kendisini koruyan kalkanı olmadığında çok zayıf kalmasıydı, bunu özellikle de sprint anlarında görüyorduk" demiş. Bunun çözümünü de Blitz'e koşarken de kalkanıyla kendisini koruma imkanını vermekte bulmuşlar.

Spetsnaz operatörü Kapkan ise biliyorsunuz 'lazerli bubi tuzağı' diyebileceğimiz Entry Denial Device ile ünlü. Artık bunlardan beş tane taşıyacak, yerleştirildiğinde görünen lazerler silikleşerek görünmez hale gelecek ve böylece fark edilmeleri çok daha zor olacak. Ama buna ek olarak artık bu tuzak düşmanı anında öldürmek yerine 60 puan zarar verecek. Ha tabi 60 puan zararla da ölmek mümkün, ama yine de en azından ölüm garanti değil diyelim. Ayrıca Kapkan'ın hız oranı da 1'den 2'ye çıkıyor.

Bu güncellemeyle ağ geliştirmeleri de yapılmış durumda. Ubisoft geçtiğimiz hafta yüksek pingin belli koşullarda oyunculara getirdiği avantajlara dair oldukça uzun ve kapsamlı bir blog mesajı yayınlamıştı. Yapılan güncelleme de bu haksızlığı ortadan kaldırmayı hedefliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum