Razer Beşiktaş'a Sponsor Oldu

Siyahla beyazın yanına yeşil...

Futbolda transfer döneminde tam gaz ilerleyen Beşiktaş, eSpor takımına da yeni bir sponsor ile anlaşarak taraftarlarını heyecanlandırdı. Dünya devi Razer, artık Beşiktaş eSpor takımının resmi ekipman sponsoru. Bu Razer'in ülkemizdeki 3. resmi sponsorluk anlaşması.

Beşiktaş E-Spor Kulübü'nün resmi Facebook hesabında kısa bir açıklama ve videoya yer verilerek bu haber paylaşıldı. "Dünyanın önde gelen donanım markası Razer ile ekipman sponsorluğu konusunda anlaşmaya vardık. Her zaman alanında en iyi olmayı hedeflemiş takımımızın, Oyun ekipmanı konusunda dünya lideri olan Razer ile anlaşmasıyla birlikte ortak hedeflerimize daha rahat ulaşacağımızdan eminiz. Taraftarlarımıza bu güzel haberi açıklamaktan gurur duyuyoruz."

Razer'ın kendi sitesinde ise daha uzun bir açıklama yapıldı. Hem Beşiktaş Kulübü'nün hem de eSpor takımının geçmişinden bahsedilen açıklamada takım menajeri Onur "Lethillion" Aksu ve takım kaptanı Berke "Thaldrin" Demir'in sözlerine yer verildi. Böylece Beşiktaş, Team Turquality ve Atlas'tan sonra Razer'ın sponsor olduğu 3. Türk eSpor takımı oldu.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum