Red Dead Redemption 2 Geliyor Mu Gerçekten?

Ney Ney Ney?

Red Dead Redemption geliştiricisi Rockstar San Diego'nun verdiği iş ilanları heyecan yarattı.

Rockstar sitesinden duyurulan iş ilanlarında tam 36 açık pozisyon var. Rockstar San Diego'nun en son geliştirdiği oyun olan Red Dead Redemption'ın beş yıl önce çıktığını da hesaba katarsak, stüdyo önemli bir proje için kolları sıvıyor gibi.

Aranan pozisyon sayfalarındaysa dikkat çeken birkaç nokta var:

  • Aranan grafik programcısının yeni grafik teknolojileri yaratma ve var olanları geliştirmede state-of-art (en gelişkin teknoloji) düzeyine ulaşmak için katkı sağlaması isteniyor.
  • Ağ programcısı ilanında açık-dünya oyunu elementleri sözü geçerken, dinamik multiplayer'ı tüm oynanışa yaymak görevi veriliyor.
  • Animasyon programcısının Xbox One ve Playstation 4 sistemlerinde çalışacağı söyleniyor.
  • Oynanış programcısından gerçekçilik ve cevap verirliği birleştirerek çok kalabalık bir dünya hissiyatı yaratması bekleniyor.

İlanlardan ayrı olarak ise Take-Two Interactive 2015 malî yılına ait satış rakamlarını açıkladı. Açıklamada ayrıca, girilen malî yıl içerisinde henüz duyurulmamış bir AAA oyun müjdeledi Take-Two. Bu da 31 Mart 2016 öncesi demek.

Elbette ki mevzu bahis gizemli oyun Red Dead Redemption 2 olmayabilir. Ama Red Dead Redemption'ın 13 milyon üzerinde satması ve yapımcıların devamının geleceğini söylemiş olduklarını unutmamak lazım. Gözümüz kulağımız Rockstar San Diego'daydı uzun zamandır. 

Hatırlarsanız geçtiğimiz ay da reddit'ten bir Red Dead Redemption 2 söylentisi çıkmış, söylenti E3 2015'i işaret etmişti. "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz." atasözünü hatırlayarak E3'ü beklemeye koyuluyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum