Resident Evil 2 Remake'in Geliştirilme Aşamasında Olduğu Doğrulandı!

Artık hayaller gerçek oluyor.

Geçtiğimiz günlerde Resident Evil'ın resmi Facebook sayfasında Capcom'un paylaştığı Resident Evil 2 Remake projesi için oyunculardan görüş aldıklarını siz değerli okuyucularımıza belirtmiştik.

Bugünlerde ise konu hakkındaki gerçekleşen bu olayların ciddiye binmek üzere olduğunu söylemeliyiz. Capcom'un bünyesindeki alt çalışanlarından biri olan (ayrıca kendisi Resident Evil HD Remaster'ın geliştirilmesinde önemli bir rol oynayan) Yoshiaki Hirabayashi, Resident Evil 2 Remake için şimdiden konsept tasarımlarının başlandığını müjdeledi. Yani görünen o ki, yıllardır beklenen hayal resmen gerçekleşmek üzere.

Aşağıdaki görseli Resident Evil'ın resmi Facebook sayfasından paylaşan Yoshiaki Hirabayashi, çalışanlarıyla düşündüğü bazı fikirleri, Capcom'un üst yöneticilerine bildirmek için bir karar alındığını ifade etti. Evet, şu için her şey karar aşamasında.  Capcom'un üst yöneticilerinden gelecek olan herhangi olumlu bir yorumda, artık Resident Evil 2 Remake'in duyurusu için gün sayabiliriz.

Gelmiş geçmiş en iyi hayatta kalma korku oyunlarından biri olan Resident Evil 2'nin bir yeniden yapımı, yeni nesile gerçekten çok yakışırdı. Haydi bakalım, bekliyoruz!

bio

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum