Advertisement

Resident Evil 2 HD Reborn İptal Edildi

Hayran yapımı olan oyunun iptali açıklandı.

 Yıllar sonra Capcom'dan gelen Resident Evil 2 Remake duyurusu, tüm oyuncuları sevinçe boğmuştu.

Bildiğiniz gibi uzun süredir bağımsız geliştiriciler tarafından geliştirilen Resident Evil 2 HD Reborn hakkında ise bugün yapılan resmi facebook sayfasında oyunun iptal edildiği belirtildi.

Yapılan açıklamaya göre Capcom tarafından gelecek olan resmi Resident Evil 2 Remake duyurusundan sonra Invader Games, yeniden yapım sürümünü piyasaya sürmelerinin bir anlamı olmayacağını söyleyerek, uzun süredir oyunu bekleyen kitleye bu şekilde bir açıklama da bulundu. Keşke gelenen aşamaya kadar yapılan sürümü deneme fırsatı bulsaydık yahu. :/

Ve en önemlisi ise bağımsız firma Invader Games, Capcom'un kendilerini ofislerine davet ettiklerini ve Resident Evil 2 Remake konusunda bir fikir alışverişi olacağını sözlerine ekledi. Yani, bizim istediğimiz tarzda bir Resident Evil 2 yeniden yapımı konusunda Invader Games, Capcom'a bazı önemli detayları bildirecekler.  Bu konu oldukça önemli çünkü, kendi tarzından ve kendi türünden uzaklaşan bir Resident Evil 2 Remake, oyunun ismine yakışmayabilir. 

Resident Evil 2 Remake hakkında ise henüz herhangi bir bilgi gelmiş değil.  PC, PS4 ve Xbox One için gelebileceğini düşündüğümüz ve çıkış dönemi için ise en azından 2016'nın sonuna doğru Resident Evil 2 Remake'i görmemiz zor olabilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum