Advertisement

Resident Evil Zero HD Remaster'dan 20 Dakikalık Video

Sizce nasıl görünüyor?

 Resident Evil'ın son oyunlarındaki başarısızlığının ardından Capcom, bildiğiniz gibi yıllar önce piyasaya çıkardığı başarılı yapımlarını günümüz nesile yeniden uyarlıyor.

Resident Evil Remake ile birlikte 2002 yılında Gamecube platformuna özel olarak piyasaya çıkan Resident Evil Zero'nun HD versiyonu için 20 dakikalık oyun içi videosu paylaşıldı. Yıllar önce Gamecube platformunda harika görünen Resident Evil Zero, HD Remaster sürümü ile birlikte neredeyse günümüz standartlarına yaklaşıyor. Işıklandırmalar, kaplamalar ve küçük çaplı detaylar olsun kalitesinden ödün vermeyen Resident Evil Zero HD Remaster'ın gerçekten güzel göründüğünü söyleyebiliriz. 

Oyun boyunca ana karakterimiz Rebecca haricinden Bill adındaki suçluyu da co-op olarak yöneteceğiz. Videoda da üstünden geçilen bu özellik, aksiyon sırasında karakter etkileşimin önemli bir rol oynayacağı belirtiliyor. Karakter arası cephane değişimi ve kontrol etme mekaniklerini ön plana çıkaran bu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Resident Evil Zero HD Remaster, PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360 ve PC için geliştiriliyor. Oyun, 2016'nın ilk aylarında oyuncuların beğenisine sunulacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum