Riddick'e Yeni Bir Film Ve Oyun Yolda

Vin Diesel, Riddick'e geri dönüyor

Vin Diesel'in ikonik film serilerinden Riddick geri dönmeye hazırlanıyor. Diesel hem serinin dördüncü filmiyle markayı canlandırmak istiyor hem de Riddick oyunlarının geri dönüşüne de zemin hazırlıyor. Filmlerden ziyade Riddick oyunlarını oynayanlar için oldukça güzel haberler var. GamesRadar+'ya konuşan Vin Diesel gelecek planlarından bahsetti.

"David Twohy harika bir senaryo yazdı. Artık iş uygun bir fırsat bulup çekim zamanını ayarlamaya kaldı. Sanıyorum ki Avustralya'da çekimleri yapacağız. Bu serinin dördüncü filmi olacak ve gerçekten inanılmaz olacak. Oyunlar konusunda ise Escape From Butcher Bay ile harika bir başarı elde ettik. Ancak bu çok uzun zaman önceydi. Önümüzdeki yeni bölüme bir oyunu boşluğu da açıp buradan bir avantaj elde edebileceğimizi düşünüyorum. Filmin senaryosu zaten yazıldı. " diyen Diesel potansiyel bir film oyununa da yeşil ışık yaktı.

Aslında Riddick'in oyun anlamında çok başarılı olduğunu söylemek mümkün. 2004 yılında çıkış yapan Escape from Butcher Bay hem eleştirmenler hem de hayranlardan oldukça iyi notlar almıştı. İlk üç filmin de kendine has bir hayran kitlesi var. Zaten daha önce Universal Televizyon Stüdyosu ile Diesel potansiyel bir Riddick dizisi için görüşme yapmış ancak buradan sonuç çıkmamıştı. Dördüncü Riddick filminin çekimleri muhtemelen yeni Fast and Furious filmleri tamamlandıktan sonra başlayacaktır. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum