Riot, Tek Kişilik League of Legends Oyunları Yayınlayacak

Bitirilebilen oyunlar

Riot Games yeni yayıncılık markası olan Riot Forge'u duyurdu; Riot bu marka adı altında diğer geliştiricilerle birlikte League of Legends'ın Runeterra evreninde geçen tek kişilik, hikaye odaklı oyunlar yayınlayacak.

Geçtiğimiz Ekim ayında Riot Games birbiri ardına bomba oyun projeleri duyurmuş, FPS'den menajerliğe, dövüşten kart oyununa kadar pek çok yeni oyunla karşımıza çıkacağını açıklamıştı. Riot Forge ise bu işi stüdyo dışındaki geliştiricilerle birlikte yürütecek.

Riot Forge'un yayınladığı oyunlar "bitirilebilen, sonu olan" oyunlar olacak, zaten Bret Forbus da bu ifadeyle hikaye odaklı oyunlardan bahsettiklerini açıkladı. Henüz bu projelerin ne olduğuna dair bir bilgi yok ama Riot bu oyunlar için "tecrübeli" bağımsız stüdyolarla birlikte çalışıyormuş.

> Riot, Legends of Runeterra Kart Paketlerini Parayla Satmayacak

Henüz bu oyunlar için geliştirme aşamasının başlarında olunsa da, en azından bir oyunun The Game Awards töreninde açıklanacağını Geoff Keighley'in tweetinden öğrenmiş durumdayız. Duyurulan ilk oyunun ilgi görmesi, diğer oyunlar için de cesaret verici bir faktör olacak. Bu ilk oyunun ne tür olacağını, kimin tarafından geliştirildiğini öğrenmeyi merakla bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum