Rise of the Tomb Raider'ı PC'de Oynamak İçin 6 Önemli Sebep

Tomb Raider PC'de nasıl?

Dijital dünyadaki en eski aşkımız hiç şüphe yok ki Lara Croft’tır. Lara’nın “Tomb Raider” olma yolundaki adımlarını daha detaylı görmemizi sağlayan Rise of the Tomb Raider, Xbox One ve Xbox 360 oyun konsollarından sonra nihayet PC’yi de ziyaret etti. Crystal Dynamics tarafından geliştirilen yapım, PC’ye özel pek çok artıyla geliyor. Peki siz bu güzel oyunu neden PC’de oynamanız gerektiğini hiç düşündünüz mü? Biz düşündük ve hatta yazdık. Gelin bu nedenlere hep birlikte bakalım.

1. Merhaba. Grafikleriniz Çok Güzel!

Bir oyunu, konsollara çıktıktan sonra PC için optimize edilen haliyle oynuyorsanız kesinlikle şaşırmamanız gereken şeylerden biri göz alıcı grafiklerdir. Rise of the Tomb Raider da kendinden bekleneni veriyor ve göz alıcı grafiklerle geliyor.

rise-of-the-tomb-raider-monster-1

2. Nerede İstersen Orada Oyna!

Taşınabilir bilgisayarlar ve Steam’in çeşitli imkanlarla sahip olduğunuz oyunları istediğiniz yerden oynamanıza izin veren yapısı sayesinde Rise of the Tomb Raider, tam anlamıyla taşınabilir bir oyun haline geliyor. Hatta oyunun NVIDIA tarafından geliştirilen Shield konsoluyla stream yoluyla oynanabilmesi konusuna hiç girmedik bile.

rise-of-the-tomb-raider-monster-2

3. Yağ Gibi Akan Grafikler

Üzülerek söylüyoruz ama bu harikulade oyun konsol oyuncuları için 30 FPS limitli geliyor. Ama PC tarafı öyle mi? Güçlü bir ekran kartı ve G-SYNC destekli bir monitör ile Rise of the Tomb Raider çok yüksek FPS değerlerinde oynarsınız.

rise-of-the-tomb-raider-monster-3

4. Bırak Şimdi Gamepad’i! Nerede Benim Klavye Farem?

Üçüncü şahıs kamera açılı aksiyon oyunu oynuyorsanız, iki kere ikinin dört yapması kadar kesin bir şey varsa o da klavye ve fare ikilisinin her şekilde gamepad’den daha iyi bir oyun deneyimi yaşatmasıdır. Birkaç saniye içerisinde kamera açısı değiştirmek nerede, anında değiştirmek nerede; değil mi?

rise-of-the-tomb-raider-monster-4

5. Lara Çok Güzel! Lara Modlarla Daha Güzel!

PC’nin, Rise of the Tomb Raider başta olmak üzere pek çok oyunda ideal oyun platformu olmasında, çeşitli modların etkisi yadsınamaz. Yalnızca grafik geliştirmeleri değil, konfigürasyon ve oynanışa da etkisi olan modlarla hem Lara hem de oyun daha güzel oluyor.

rise-of-the-tomb-raider-monster-5

6. PC Master Race Değil, PC Monster Race!

Gerçek oyuncuların oyun platformu her zaman en güçlü bilgisayarlardır. Hem donanım hem de yazılım açısından oyunların çok daha rahat çalışabildiği PC’ler gelişen teknolojiyle rakipsiz birer oyun platformu da oldular. Türkiye’nin en büyük oyun bilgisayarı üreticilerinden Monster’ın oyuncu bilgisayarlarıyla oyunlarınızı her zaman performanslı ve akıcı şekilde oynarsınız.

Benzersiz bir oyun deneyimi sunan Monster’ın oyun canavarlarını www.monsternotebook.com.tr/oyun-bilgisayarlari adresinden inceleyebilir, kredi kartına taksit avantajları ile hemen şimdi sahip olabilirsiniz.

-ADVERTORIAL-

YORUMLAR
Parolamı Unuttum