Robert Downey Jr.'dan Müjde: Iron Man 4'ü Çekebiliriz

Biz de seni seviyoruz Tony

 Marvel Sinematik Evreni'nde Tony Stark/Iron Man'e hayat veren Robert Downey Jr. daha önce çok net bir şekilde yeni bir Iron Man filmi çekilmeyeceğini belirtmişti. Iron Man 3 ile seriyi noktaladıklarını söylemişti. Hatta 2014'te yaptığı bir açıklamada karakteri oynamaktan yorulduğunu bile dile getirdi.

Bununla birlikte kendisini Captain America: Civil War'un başrol oyuncularından biri olarak göreceğiz, üstelik Spider-Man: Homecoming'de de Tony Stark olarak yer alacak. Bu iki film dışında The Avengers: Infinity Wars 1 v e 2. de de önemli bir rol alacak ve Marvel muhtemelen eski faz ile yeni fazı Iron Man üzerinden bağlayacak.

Lafı fazla uzatmadan güzel haberimizin kaynağını belirteyim; RDJ'nin kendisi!ABC'de yayımlanan bir videoda MCU'daki geleceği hakkında sorulan soruya "Bir Iron Man filmi daha çekebilirim" yanıtını verdi.

Bu filmin yakın zamanda çekilme ihtimali -tabii o da çekilirse- imkansıza yakın. Marvel üçüncü fazın haritasını çoktan çıkardı ve hikayeleri buna göre şekillendirdi bile. Robert Downey Jr. birkaç gün önce başka bir müjdeli haber daha vermiş, Sherlock Holmes 3'ü en kısa sürede çekmek istediklerinisöylemişti.

Siz ne düşünüyorsunuz Oyungezer okurları? Iron Man 4 çıkmalı mı yoksa üçleme yeterli mi?

YORUMLAR
berkongun2000
24 Mayıs 2020 21:44

:DDDDDD

Parolamı Unuttum