Routine Gerçek Ölüm Korkusunu Tattırmak İçin Geliyor

Ay’a benzer yüreğim

Güya korku-hayatta kalma oyunu diye başlayıp kısa sürede canavarların hayatta kalma mücadelesine dönüşen oyunlardan bıktınız mı? O zaman güzel bir haberimiz var. Çünkü Routine oyunculara gerçek korku ve hayatta kalma mücadelesini tattırma teklifliyle geliyor. Peki, nasıl mı?

Terk edilmiş bir ay üssünde geçecek olan oyunda hiçbir sağlık barı, gösterge, ilk yardım malzemesi falan olmayacak. Ayrıca bir kere bile ölmeniz bütün oyunu kaybetmeniz anlamına geleceğinden (perma-death system) oyunu da mecburen diken üstünde oynayacaksınız. Oculus Rift'i de destekleyen oyuna bir de bunun üstüne feci korku öğeleri katarsak dilaltı hapınızı yanınızda bulundurmanızı tavsiye ediyoruz.

Tabi oyunun ilginç tarafı sadece bundan ibaret değil. Oyunun çizgisel olmayan yapısı sonucu oyuncular farklı tecrübeler elde edecek ve diğer oyuncuların çözemediği sırları aydınlatabilecek. Lunar Software proje için oldukça iddialı. Ne kadar iddialı olduklarını anlamak için de aşağıdaki Alpha videosunu sabırla sonuna kadar izlemenizi öneriyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum