Ryan Reynolds, Dragon's Lair Filmine Hazırlanıyor

Oyuna yakışır bir film olur umarım

Dünya genelinde oyun oynama kültürünün hızla yaygınlaştığı 1980'li yıllarda çok sayıda ikonik oyun piyasaya sürüldü. Bu oyunlardan bazıları günümüze kadar devam eden seriler haline gelirken bazıları geçmişte kalan güzel anılar olarak duruyor. Tabii işin bir de sinema boyutu var ve oyun filmleri denilince akla pek iyi şeyler gelmiyor. 80'lerin efsane oyunlarından Dragon's Lair de şansını film olarak denemeye hazırlanıyor ve oldukça sağlam bir ekiple geliyor.

Uzun uğraşlar sonucunda Netflix tarafından alınan haklar neticesinde film için hazırlıklar başladı. Vertigo Entertainment, Underground Films, Don Bluth, Gary Goldman ve Jon Pomeroy filmin yapımcıları arasında yer alıyor. Filmin yıldızı olacağı da belli olan Ryan Reynolds ise kendi markası Maximum Effort ile birlikte filmin yapımcıları arasında da yer alacak. The Lego Movie'nin senaristleri Dan ve Kevin Hageman Dragon's Lair adaptasyonunun da hikayesini yazacak. 

1983 yılında görücüye çıkan Dragon's Lair çıktığı zamanın en popüler oyunlarından birisiydi. Rick Dyer ve Don Bluth ikilisi tarafından yaratılan oyun ilk başta sadece arcade makineler için ortaya çıkmıştı. Daha sonra çok sayıda başka platformda da oynanabilir hale gelen oyunun devam oyunu ise 1991 yılında çıkmıştı. Bakalım 1980'lere damga vuran Dragon's Lair aynı başarıyı sinema filmi olarak da gösterebilecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum