Sam Raimi Bir Batman Filmi Çekmek İstiyor

Scarecrow da baş kötü olursa tadından yenmez

Her ne kadar korku filmleri konusunda büyük bir usta olsa da Sam Raimi denilince benim aklıma doğrudan Spider-Man geliyor. 2002'de başladığı üçleme bugün bu kadar popüler olan çizgi roman uyarlamalarında yeni bir dönemi başlatmıştı. Bu muhteşem başarısı sayesinde Sam Raimi yeniden adaptasyonlara dönüş yaptı ve Doctor Strange in the Multiverse of Madness'in yönetmen koltuğuna oturdu. 6 Mayıs'ta vizyona girecek yeni Doctor Strange öncesi basının karşısına çıkan Sam Raimi, bir Batman filmi çekmek istediğini açıkladı.

"Batman'i her zaman çok severdim. Eğer bir gün gökyüzünde Batsignal görürsem koşarak gelirim." diyen Raimi, Pelerinli Süvari için kapısının her zaman açık olduğunu belirtti. Raimi vizyonunu da düşününce başrolde Scarecrow'un yer alacağı bir Raimi/Batman filmi gerçekten çok acayip işler yapabilir. Raimi ayrıca daha önce adı geçen ve 1930'lu yılların ikonik çizgi roman karakterlerinden The Shadow için de bir film çekmek isteyebileceğini söyledi. 

Spider-Man gibi aydınlık timsali bir karakterden sonra çizgi romanların karanlık yüzünde de Raimi imzasıyla çıkan filmler izlemek epey fantastik olabilir. Todd McFarlane bu kadar diretmese Spawn için de Sam Raimi'yi düşünebilirdim ama Todd ağabey göz bebeğini kimselere bırakmayacak gibi gözüküyor. Bakalım Doctor Strange sonrası usta yönetmeni başka bir çizgi roman adaptasyonunda da görebilecek miyiz? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum