Samsung Galaxy S4'ün En Zorlandığı Test (50 Kalibrelik Tüfek İçerir)

Samsung'un yeni amiral gemisinin en zorlandığı test.

Samsung Galaxy S4'ün düşürme testlerini internette görmüşsünüzdür. Genelde iPhone 5'le karşılaştırmalı olarak yapılan düşürme testleri, bazı kullanıcıları memnun etmedi. Farklı yüksekliklerden rastgele bir şekilde yere bırakılan Galaxy S4, kimi testleri çatlak bir ön camla (şu, bu), kimi testleri de hasar görmüş bir kamerayla tamamladı (şu).

Bana soracak olursanız bu düşürme testleri pek mantıklı gelmiyor. Telefon darbelere dayanıklıdır anlarım da, incelik ve narinlik için tasarlanmış bir modeli yere çaldıktan sonra "Şöyle zarar gördü, böyle hasar aldı..." demenin bir alemi yok. Bu tür ürünlerin kullanma kılavuzlarında da "UYARI!!!" şeklinde bir başlık altında "Ürünü düşürmeyin, çarpmayın, hor kullanmayın, titretmeyin bla bla." yazar zaten çoğunlukla.

Peki bu aşağıdaki ne iş? O, testten ziyade zevke giriyor (ne kadar gerekli olduğu tartışılır ama zevk işte). Adamlar buldukları elektronik cihazı 50 kalibrelik tüfeğin karşısına çıkarıyorlar, sonrasında ver Allah'ım ver (Tech Assassin's). Şimdi de Samsung Galaxy S4'e uygulamışlar aynısını. İbretlik video için aşağıdaki görseli tıklayın efendim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum