Savaş Modu Sayesinde CoD: WWII'nin Çok Oyunculu Modu Daha Güzel Olabilir

CoD'un çok oyunculu modu için çekici bir seçenek.

Call of Duty: WWII'nin çok oyunculu modu E3 2017'de yeni bir fragmanla gösterildi.

Oynanabilir kadın askerler, sosyal alan ve create a class sisteminin yerini alan yeni Division bir yana, E3 2017 başlarken CoD: WWII'nin çok oyunculu modu hakkında çok az şey biliyorduk.

E3 sırasında, anlatı odaklı War (Savaş) modu da tanıtıldı. War, CoD'un çok oyunculu moduna geri dönmemezi sağlayabilecek bir mod olarak ön plana çıkıyor.

Eğer Amerikalı olursanız Almanların savunduğu bölgeye saldırırken, bir tanka eskortluk ediyorsunuz. Amerikalıların ilk işi, içinde bulunan noktayı ele geçirerek bir binayı kontrol etmek. Daha sonra, yolunuza devam etmek için, karşı tarafın ateşine direnirken yıkılmış bir köprüyü yeniden inşa ediyorsunuz. Her bir görevi yapmak için bir zamanınız bulunuyor ve verilen zamanda görev yerine getirilemezse maçı karşı taraf kazanıyor.

>Call of Duty: Modern Warfare Remastered Yakında Bağımsız Olarak Çıkıyor

Team Deathmatch veya Domination gibi bir moda kıyasla en büyük fark, tercih ettiğiniz silahı almaktan çok, takım için doğru loadout seçimi daha büyük bir önem taşıyor. Bu takım tabanlı çok oyunculu oyunlar için için yeni bir şey değil, fakat Call of Duty için inanılmaz derecede güzel bir durum ve tipik şartlar altında sahip olamayacağınız silahları deneme fırsatınız da oluyor. Mesela, Team Deathmatch'te herkes sniper oynayamaz, ancak köprüyü inşa etmeye çalışan arkadaşlarınızı korumak için bu sınıfı deneme fırsatınız olabilir.

Bu yapı aynı zamanda diğer CoD'ların çok oyunculu modlarına göre farklı roller üstlenebilmek için daha fazla olanak sağlıyor. Genel olarak, Call of Duty: WWII'nın çok oyunculu modu, Exo Suit'ler de kalkınca, daha iyi bir hale gelmiş. Ancak War, CoD'un çok oyunculu modunu sevdirecek bir neden gibi duruyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum