The Serious Sam Collection Xbox 360'ı İşgal Edecek

Serbet FPS'lerin şahı bu sefer de Xbox 360 yolunda.

İlk çıktığında akın akın düşmanlara elimize geçen her türlü yıkım aracıyla karşı koyduğumuz, bir ara hatta bildiğiniz ortaçağ topu dahi tuttuğumuz oyun Serious Sam, geçen yıllar içerisinde çeşitlendi, gelişti, kendisini tanıttı. İşte şimdi de PC platformundan çıkıp, biraz da şansını Xbox 360 aleminde deneyecek. Ne de olsa ilk Xbox ile ilişkisi vardı.

The Serious Sam Collection, içinde birçok Serious Sam içeriği barındıran paket Xbox 360'a temmuz ayında geliyor. Sam "Serious" Stone'un Mental adlı uzaylılara karşı yürüttüğü tek kişilik savaşın sürecini yaşayabileceğiniz bu paketin içinde ise şunlar var:

Serious Sam HD: The First Encounter: İlk oyunun elden geçip yüksek çözünürlüklü grafiklere kavuşturulmuş hali

Serious Sam HD: The Second Encounter: Yine aynı şekilde, ikinci oyunun yeni nesle göre düzenlenmişi.

Serious Sam 3: BFEve Serious Sam 3: Jewel of the Nile DLC: Oyunun çıkmış son FPS hali, yanında da indirilebilir içeriği ile birlikte.

Serious Sam Double D XXL: İki boyutlu bir platform shooter'I. Tür olarak farklı olsa da muadilleri kadar eğlenceli denebilir.

Eğer Serious Sam oyunlarından keyif aldıysanız, nostalji yapmak ya da kafa dağıtmaya da vaktiniz varsa hiç fena bir paket gibi durmuyor. 40$ fiyat etiketine sahip bu set 16 Temmuz'da satışa çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum